Foto: Jugmedia/Z. Panić

Premija otišla u prave ruke

SREĆA SE OSMEHNULA OCU I ĆERKI IZ DIMITROVGRADA Preživljavali od 12.000 pa dobili MILIONE na LUTRIJI

BEOGRAD - Ocu i ćerki iz Dimitrovgrada, Momčilu i Slađani Vidanović, koji su do sada preživljavali od 12.000 dinara mesečne penzije, sreća se osmehnula kada su izvukli glavnu premiju od 4,1 milion dinara na lutriji.

Srbija
> 14:20h

Njih dvoje su do sada živeli u trošnoj kući u Dimitrovgradu, a od 12.000 dinara penzije nisu mogli da pokriju ni osnovne troškove.

Foto: Jugmedia/Z. Panić

"Nismo imali ni kupatilo, penzija je mala, a i ćerki treba da može negde da ode", rekao je otac dobitnice Momčilo Vidanović. On decenijama, kaže, igra i loto i bingo i sada, kada se njegovoj ćerki sreća osmehnula, sve se isplatilo.

Slađana je 28. aprila kupila bingo listić, a ispostavilo se da je baš on dobitni. Zahvaljujući njenom srećnom dobitku od 4.121.556,80 dinara, Vidanovići će sada imati i pristojno mesto za život, jer će novac uložiti u izgadnju nove kuće na istom mestu gde su i do sada živeli.

Foto: Aleksandar Jovanović

"Ne mogu da opišem kako sam se osećala, zaista ne mogu, ali bila je sreća, želim da izgradim novu kuću u dvorištu ili da možda kupim neku", rekla je srećna dobitnica.

Da je Slađanin listić zaista dobitni, potvrdila je njena prodavačica, koja je kao i sve komšije iz Dimitrovgrada rekla da je novac otišao u prave ruke. Slađana je sa ocem danas došla u Beograd, u Državnu lutriju Srbije, a novac je i zvanično prepisan na njeno ime.

(Tanjug/Foto: Jugmedia/Z. Panić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RUSKINJA ANASTASIJA JE NAJLEPŠA DEVOJČICA NA SVETU: Sada je pokazala kako LEPO peva! Oduševićete se!