Foto: KLS

Košarkaška liga Srbije

VRŠAC DOČEKUJE SPARTAK Minčev: Ekipa smo sa pobedničkim karakterom

Od pet dosadašnjih superligaških utakmica Vršani su tri puta bili nadomak pobede, ali su uvek, volšebno, ostajali praznih šaka. Porazi su još bolni zbog činjenice da su dolazili posle bolje igre u najvećem delu meča i zbog toga su izabranici trenera Đokića maksimalno koncentrisani na predstojeći meč sa Spartakom.

Košarka
> 14:52h

Jordan Minčev je u poslednje dve utakmice konačno svoj raskošan talenat stavio u službu kolektiva i bio jedan od najzapaženijih u timu Vršca protiv Crvene zvezde i Dinamika. Mladi bugarski internacionalac optimista je uoči meča sa Spartakom.

'Za svaku utakmicu se spremamo kao da je najvažnija. Tako će biti i za Spartak. Izgubili smo prethodnih pet mečeva, ali u većini nismo bili bili slabiji protivnik. Ipak smo ekipa sa pobedničkim karakterom, to smo dokazali ove sezone. Želja mi je da konačno našim navijačima donesemo pobedu u Superligi, rekao je Minčev.'

U većini utakmica u kojima je Vršac tokom sezone imao imperativ pobede Minčev nije uspeo da se nametne. Mladi Bugarin je otvorio dušu i rekao zbog čega.

'Potrebno mi je da budem pet – šest minuta u igri da se oslobodim i tada mogu da pružim ono što umem i što se očekuje od mene. Protiv Zvezde i Dinamika dobio sam minute koji su mi potrebni, trudio sam se da uzvratim na pravi način' - zaključio je Minčev.