A sad nešto sasvim drugačije

Ceca kao Dejvid Geta

Za potrebe novog diska Svetlana Ražnatović obradila u trens fazonu pesme s albuma „Ljubav živi“

Stars
> 05:42h

Ume da peva sve! Svetlana Ceca Ražnatović obradila je sve pesme sa svog poslednjeg albuma „Ljubav živi“ tako da zvuče kao da ih je radio čuveni svetski DJ i producent Dejvid Geta! Folk zvezda je napravila klupske verzije svojih pesama, za koje veruje da će biti pravi letnji hitovi po diskotekama! I to nije sve. - Sledeće nedelje u prodaji će se naći časopis „Ceca specijal“, u kom je pevačica dala iscrpni intervju i govori o svojoj karijeri, o tome kako gleda na posao, porodicu i sve što je u životu preživela. Pored Cecinog, u časopisu će se naći i intervjui s Aleksandrom Milićem Milijem i Marinom Tucaković, njenim najbližim saradnicima. U pakovaju je CD „C-klub“, s novom verzijom Cecinih hitova, koji su obrađeni u trens fazonu, a radio ih je Boris Krstajić - kaže naš izvor, blizak pevačici, i dodaje: - Album otvara jedno novo poglavlje u Cecinoj karijeri. Na albumu će se naći i dve nove numere - „Probudi me kad bude gotovo“ i „Zagrljaj“, za koju svi koji su imali prilike da je čuju tvrde da će biti hit za sva vremena.

Mala, poder' de s tim trensom!

Najbolji na svetu Dejvida Getu su čitaoci magazina o elektronskoj muzici Di-džej mag prošle godine proglasili za najboljeg di-džeja na svetu. Ovaj francuski muzičar poznat je po hitovima kao što su „The world is mine“, „Just a little more love“, „When love takes over“ i drugim.

„Zagrljaj“ Zaradiće na mom bolu noćni svirači, tek kada tebe vidim sunce će izaći. O samoćo, sviraj kraj... I bićemo možda stari za neke stvari, pred nama samo prazni kalendari. Al’ nikada stari za zagrljaj...