Foto: PR

KOSA MI SE MNOGO MRSI, ŠTA DA RADIM? Pogledajte super trik kako da odmrsite kosu bez čupanja!

Mislili ste da ćete zbog svoje kose koja je sklona mršenju večno morati da trpite bol prilikom češljanja, čupate je i gledate kako zbog toga ne prestaje da opada? Konačno se pojavilo nešto što efikasno rešava ovaj problem – Detangler četka!

Žena
> 13:54h

Detangler četka za lakše raščešljavanje je napravila pravu revoluciju u nezi kose! Njom su oduševljene žene širom sveta sa najrazličitijim tipovima kose: sa ravnom, kovrdžavom, retkom, gustom, dugom i kratkom kosom i svaka od njih je ostala bez teksta već nakon prvog korišćenja. Potpuno su ostale bez teksta su kada su shvatile da je ipak moguće očešljati se bez čupanja, zatezanja i bola!

Ove revolucionarne četke koje su se nedavno pojavile u Srbiji i koje je OVDE moguće kupiti po do sada neviđeno SNIŽENOJ ceni, za razliku od običnih četki imaju vrlo specifično raspoređene iglice koje omogućuju češljanje bez bola i bez neželjenog opadanja kose. Zaboravite na pucanje, lomljenje kose tokom češljanja i na elektrisanu kosu posle svakog mogućeg tretiranja.

?list=PLFNM9mK6e3UX5diygGGr76rQzIs_De13X Pored neuporedivo jednostavnijeg češljanja Detangler četka za kosu nežno masira i vlasište, poboljšava cirkulaciju, pa samim tim i rast kose. Zbog toga vrlo pozitivno utiče i na kvalitet kose, pa je poželjno da je svaka žena ima kao saveznika u nezi. Iskoristite današnji
POPUST i kupite je OVDE po skoro duplo SNIŽENOJ ceni! Poručite putem telefona na broj 011/6 888 999 od 8-17h ili online OVDE non stop.