Foto: Printskrin

Ukrao šou!

(VIDEO) POZADINA SKANDALA NA EVROVIZIJI: Evo zbog čega se momak SKINUO i pokazao ZADNJICU

Uprkos odličnoj organizaciji, 62. Evrovizija nije mogla da prođe bez skandala. Naime, tokom nastupa Džamale, prošlogodišnje pobednica na Evroviziji, na scenu je iz publike izašao muškarac, ogrnut australijskom zastavom, i skinuo pantalone, pokazujući nagu zadnjicu milionskom auditorijumu.

Pop kultura
> 22:14h

Ukrajinska pevačica Džamala, koja je pobedila na takmičenju za pesmu Evrovizije prošle godine u Stokholmu, s pesmom o deportaciji Tatara s Krima pred kraj Drugog svetskog rata, još tada izazvala je brojne kontoverze. Kako se spekuliše, mladić koji je tokom njenog nastupa sinoć na Evroviziji iskočio na binu i pokazao zadnjicu, bio je revoltiran činjenicom da se Ukrajina ponovo takmiči, a da ruskih predstavnika nema.

Naime, Ukrajina je zabranila nastup dvadesetsedmogodišnje ruske predstavnice na takmičenju za Pesmu Evrovizije Julije Samojlove u Kijevu, što je takođe izazvalo negodovanje svih fanova ovog takmičenja. Policija je uhapsila Ukrajinca Vitalija Sedjuka koji se za vreme finala „Evrovizije“ popeo na binu i pokazao zadnjicu.

(Puls/EPK)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Bradata žena NIJE bila najveći šok: Najkontroverzniji nastupi u istoriji Evrovizije (VIDEO)