Foto: Promo

BAKTERIJE I VIRUSI VREBAJU SA PODA: Zašto je važno da dobro očistite pod u svom domu?

Pod nikada nije dovoljno blistav ma koliko se trudile. Deca se igraju napolju, utrče u kuću, ostave tragove i onda hajde sve ispočetka! A gosti samo što nisu stigli! Čišćenje kuće zaista može biti brzo, lako, pa čak i zabavno! Ne, ne verujte nam, već probajte najnoviji fenomenalni Healthy Spray mop za jednostavno čišćenje apsolutno svih podnih površina. Sada je pravi momenat da ugrabite svoj primerak, jer je cena AKCIJSKA!

Žena
> 10:32h

Ovo je specijalno dizajniran mop za brisanje svih vrsta podova koji štedi vašu energiju i vaše vreme. Nema saginjanja, nema ribanja, nema oštećenja kože ruku usled čišćenja, a sve je besprekorno i dezinfikovano. Danas je jedinstvena prilika da ga OVDE kupite po 53% sniženoj ceni!

Čistač podova Healthy Spray Mop ima u sebi ugrađen rezervoar u koji možete sipati vodu ili bilo koje drugo sredstvo za čišćenje. Aktivira se jednostavnim pritiskom na dugme dok brišete i na taj način kontrolišete i količinu tečnosti. Tako zasigurno nećete oštetiti površinu koju čistite. Pogledajte samo koliko je lako čistiti njime:

Spray Mop čistač podova koji danas OVDE možete kupiti na POPUSTU je idealan za sve vrste vrste keramičkih i drvenih podova, a možete čistiti i sve one osetljive površine poput laminata. Uz pomoć ovog uređaja dovešćete Vaš dom do potpunog sjaja na veoma lak i brz način. Donji deo mopa ima mogućnost rotiranja za 360°, tako da više nema nedostupnih ćoškova.

Za razliku od običnih mopova koji vrlo brzo moraju da se bace zbog nakupljene prljavštine i nemogućnosti da se lepo operu, na vrhu Healthy Spray Mopa je mikrofiber krpa koja se veoma lako održava. Skida se i pere ručno ili u mašini na 60 stepeni, tako da je uvek čista. Baš kao i vaš pod na kome više neće biti prašine, bakterija i fleka.

Iskoristite ovu jedinstvenu ponudu i poručite putem telefona 011/6 888 999 od 8-17h ili OVDE online non-stop.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Čak i ove stvari imaju ROK TRAJANJA: Koliko smete da koristite jastuk, hidrogen, četkicu za zube...? (VIDEO)