Nagrada za životno delo na sceni

(KURIR TV) TRIJUMF JEDNE USPEŠNE KARIJERE: Neda Ukraden briljirala pred beogradskom publikom

Nezapamćeno interesovanje medija i publike pratilo je veliki trijumf uspešne karijere Nede Ukraden.

Stars
> 14:52h

Pop diva sinoć je na sceni Sava Centra proslavila 50 godina uspešne karijere. Uz brojne hitove iz svih perioda karijere, Neda se prisećala i detalja iz svog života koji su pretočeni u pesme, pevala je i sevdalinke i pop numere, a onda su joj se na sceni pridružili i trubači.

Foto Promo

Još jednom pokazavši da je vrsni interpretator svih žanrova muzike, ali i koreografski u izuzetnoj formi, Neda je izazvala divljenje i diplomatskog kora, te je na sceni posle pesme "Moj dilbere" dobila prelepi buket belih ruža od ambasadora BiH u Srbiji.

Foto Promo

Posebno dirljivi trenuci bili su kada se prisećala svog detinjstva i kada je pesmu "Majko, majko" posvetila svojoj majci Anđi koja nije prisustvovala koncertu. Unučice Neda i Aleksandra u pratnji zeta Predraga, iznenadile su pevačicu na samoj sceni donevši svojoj baki po jednu crvenu ružu.

Foto Promo

Trenutak kada je Neda ispred Kulturno-prosvetne zajednice od Žike Ajdačića dobila nagradu za životno delo, čitavom koncertu dao je posebnu notu , budući da je pevačica kroz karijeru višestruko nagrađivana, ali da je ova nagrada prva te vrste.

Foto Promo

Nedini gosti bili su Željko Samardžić, Dejan Matić, Učiteljice, a na sceni i u publici je nastao pravi ršum kada je zapevala sevdalinke u pratnji novopazarskog hora "Isa beg".

Foto Promo

After parti je nastavljen na splavu gde je pevačica proslavila svoj veliki trijumf sa porodicom, prijateljima i kolegama.

Foto Promo

(KURIR TV) SAVA CENTAR NA NOGAMA PEVAO S NEDOM: Spektakularna proslava 50 godina karijere!