Foto: Printscreen

GURMANSKA SALATA

JEFTIN I BRZ RECEPT: Turska salata od pečenog luka (FOTO)

Ukusna turska salata kao savršen prilog uz ručak s mesom, piše Lepa & Srećna.

Žena
> 00:50h

Oljuštiti 4 glavice luka, svaki posebno uviti u aluminijumsku foliju, staviti u tepsiju i peći u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.Gotov luk izvaditi iz folije i iseći krupno, staviti u činiju, posoliti, odozgo posuti tucanom paprikom, sirćetom i maslinovim uljem. PROČITAJTE JOŠ: OVA KAFA SPREČAVA RAK RECEPT ZA BRZI ČOKOLADNI KOLAČ KOJI SE NE PEČE BALI BEG OTKRIO TAJNI RECEPT ZA UKUSAN KEBAB

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Trikovi koji će svakoj domaćici u kuhinji olakšati život