Foto: Printscreen
GURMANSKA SALATA
JEFTIN I BRZ RECEPT: Turska salata od pečenog luka (FOTO)
Ukusna turska salata kao savršen prilog uz ručak s mesom, piše Lepa & Srećna.
Žena
> 00:50h
> 00:50h
Oljuštiti 4 glavice luka, svaki posebno uviti u aluminijumsku foliju, staviti u tepsiju i peći u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.Gotov luk izvaditi iz folije i iseći krupno, staviti u činiju, posoliti, odozgo posuti tucanom paprikom, sirćetom i maslinovim uljem. PROČITAJTE JOŠ: OVA KAFA SPREČAVA RAK RECEPT ZA BRZI ČOKOLADNI KOLAČ KOJI SE NE PEČE BALI BEG OTKRIO TAJNI RECEPT ZA UKUSAN KEBAB
POGLEDAJTE BONUS VIDEO:
Trikovi koji će svakoj domaćici u kuhinji olakšati život