Foto: Zorana Jevtić

Sve u rukama novog predsednika

STEFANOVIĆ NAJAVIO: Nova vlada u prvih 20 dana juna

Ono što je moja bojazan uvek bila jeste kvalitet rada vlade, ne u partijskom smislu, nego da li će sledeći premijer moći da vodi Vladu Srbije na način ili bar blizu onoga kako je to radio Aleksandar Vučić

Politika
> 23:16h

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je juče da će nova vlada biti formirana u prvih 20 dana juna, a da će se nakon toga videti koji će biti njeni prvi potezi i kako će novi sastav raditi u cilju nastavka dobre politike još uvek aktuelne Vlade Srbije.

- Ono što je veoma važno jeste da se zna da će premijer i novoizabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarati sa svim predstavnicima političkih stranaka i konsultovati se o formiranju te vlade - rekao je Stefanović i dodao da je odluka u rukama Aleksandra Vučića, jer je on taj koji će predložiti mandatara.

- Ono što je moja bojazan uvek bila jeste kvalitet rada vlade, ne u partijskom smislu, nego da li će sledeći premijer moći da vodi Vladu Srbije na način ili bar blizu onoga kako je to radio Aleksandar Vučić, imajući u vidu da smo imali Vladu koja je predvođena njim napravila ozbiljne rezultate u oblasti bezbednosti, ekonomije i stabilizacije naše zemlje - naveo je Stefanović. E. K.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) SILA 14 epizoda: Lazar 3 - srpska ubojita zver!