Bezbedno letovanje na Crvenom moru!

Uživanje pod palmama kraj mora san je koji vam se sada može ostvariti

Prilikom planiranja godišnjeg odmora porodicama je najvažnije da je destinacija bezbedna.
U bezbednost Egipta kao destinacije za odmor iz snova uverili su se i novinari vodećih medijskih kuća iz Srbije, koji su u organizaciji turističke agencije „Trinity travel“ posetili Hurgadu i Kairo. Tom prilikom potvrđeno je da je ovo zemlja gostoljubivog naroda, kome je turizam jedna od tri najvažnije grane privrede, kao i to da je bezbednost na najvišem nivou.

- Nijedna turistička agencija u Srbiji ne bi rizikovala živote svojih putnika i organizovala putovanje ukoliko putnicima nije garantovana sigurnost. Egipat kao destinacija je provereno bezbedan - rekao je direktor turističke agencije „Trinity travel“ Nenad Ristić.

Prilikom posete Egiptu novinarska ekipa bila je smeštena u hotelu „Palm Royal Soma Bay“ (eks-“Intercontinental“), koji je, prema oceni turista na međunardonim sajtovima za putovanja, jedan od pet najboljih hotela u Hurgadi. Zaključak novinara je da je hotel izuzetno luksuzan i da je pažnja posvećena svakom detalju, kao i da je velika peščana plaža najlepša u celoj Hurgadi.

Agencija „Trinity travel“ ima ekskluzivno pravo prodaje aranžmana za ovaj hotel, pa je on ujedno i preporuka ovog leta.

Luksuzan i moderno op­re­mljen hotel u kojem je sve podređeno uživanju gostiju, turistima pruža odmor iz snova. Rizort poseduje nekoliko bazena, spa-centar, teniske i terene za mini-golf, peščanu plažu dugu jedan kilometar, kao i mnogobrojne sportove na plaži.

Kompletan doživljaj upotpuniće srdačni i nasmejani ljudi, kao i više nego povoljne cene aranžmana.

Novinarska ekipa uživala je u gostoprimstvu Egipćana