Foto: Profimedia

Ludilo

ODRŽAN SEMINAR ZA SPONZORUŠE: Kako uhvatiti i zadržati bogataša

Prošle nedelje u Londonu je održan seminar za sponzoruše pod nazivom “Sugar Baby Summit”.

Planeta
> 12:56h

Događaj je okupio žene iz različitih delova sveta koje su platile čak 150 funti kako bi od iskusnih sponzoruša, finansijskih stručnjaka i motivacionih govornika naučile sve trikove za pronalaženje i zadržavanje sponzora.

Foto: Profimedia

Jedan od organizatora seminara, Brendon Vejd, je osnivač stranice i aplikacije “Seeking Arrangement” koja sponzorima olakšava potragu za idealnom sponzorušom, a prisutnima je istakao brojne prednosti ovakvog “poslovnog odnosa”. “Mislim da je izlaženje ispočetka vrlo površno, sve se svodi na izgled i na to koliko osoba ima novca. Dugotrajne veze bi trebalo da se temelje na ljubavi i poverenju. Moja stranica promoviše iskrenost. Morate biti brutalno iskreni o tome šta očekujete u vezi,” objasnio je Vejd.

Jedan od predavača bila je i dvadesetogodišnja studentkinja farmacije Klover Pitila, samoprozvana sponzoruša, koja je okupljenim ženama poručila da, ako žele biti trofejne žene, treba samo da slede svoje snove. Stečeno znanje i veštine novopečene sponzoruše mogu u praksi da isprobaju odmah nakon završetka seminara, na zabavi organizatora.

(index.hr)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ELITNA PROSTITUCIJA, EVO DOKAZA: Maca Diskrecija ugovara odnos sa političarem za pare