Foto: Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović, PrintScreen

Neki su oprostili, a neki nisu mogli

(FOTO) BLUD I RAZVRAT NA ESTRADI: Zbog ovih prevara poznatih tresla se Srbija!

Bračni parovi domaće javne scene često su bili na udaru! Kako se spekuliše, mnogi su varali svoje partnere, neki su se zbog toga razišli, a neki su oprostili prevaru i nastavili dalje.

Stars
> 13:52h

Naime, mnogi su bili na meti ljubavnih afera, a ovo su samo neki o kojima se dugo pričalo.

Milan Topalović Topalko važi za jednog od najvećih šmekera domaće estrade. Kako se spekulisalo, on je svoju suprugu Vesnu varao sa starletom Atinom Ferari, a kasnije i sa mladom Zvezdom Granda, Ljiljanom Savić.

Foto: Dragan Kadić

Pevačica Tina Ivanović, navodno je posle 15 godina stabilnog i harmoničnog braka, prvi put ozbiljno razmišlja da stavi tačku na zajednički život sa izabranikom Zvezdanom Anđićem pošto je posumnjala da je vara.

Foto: Damir Dervišagić

Zlata Petrović otrila je da je bila bliska sa Željkom Rstićem pre nego što je on okončao svoju emotivnu vezu sa Vesnom Zmijanac.

Foto: Damir Dervišagić

Dugogodišnja veza Milene Ćeranić i Vladimira Dašića raspala se kada je pevačica, navodno, shvatila da je košarkaš vara sa Sorajom što nije mogla da mu oprosti.

Foto: Damir Dervišagić

Voditeljka Snežana Dakić razvela se od Vladimira Mikića zbog navodne njegove veze sa dosta mlađom devojkom, sa kojom se čak pojavljuje na beogradskim splavovima.

Foto: Damir Dervišagić

Brak Nikole Rađena i Ane Kokić često je nailazio na spekulacije o razvodu. Pričalo se da je proslavljeni vaterpolista, navodno imao aferu sa bivšom učesnicom rijalitija Farma, igračicom Gogom Aleksić.

Foto: Damir Dervišagić

Ljubomir Perućica i Aleksandra Prijović bili su u dugogodišnjoj vezi, a nakon raskida se spekulisalo kako je Ljuba varao pevačicu sa komšinicom iz zgrade, te da ju je dovodio u stan u kom je živeo sa pevačicom.

Foto: Printskrin

Pevač Semir Džanković imao je aferu sa koleginicom Gabrijelom Pejčev. Oni su sve to javno priznali, a njegova supruga Sanela mu je oprostila, te su nastavili da uživaju u zajedničkom životu.

Foto: Printskrin

Raša Novaković, suprug pevačice Goce Tržan, uhvaćen je navodno sa anonimnom devojkom. Pevačica je rešila da mu to oprosti!

Foto: Zorana Jevtić

Pevač Šaban Šaulić dugo je bio u centru afere. Naime, spekulisalo se kako on svoju suprugu Gordanu vara sa Ivonom Negovanović, poznatijom kao Cuca.

Foto: Dragan Kadić

Ljubav Harisa Berkovića i Rade Manojlović često je bila na meti spekulacija. Nekoliko puta se pisalo o tome da Haris vara pevačicu, ali njih dvoje su i dalje u srećnoj ljubavnoj vezi.

Foto: Dragana Udovičić

Fitnes šampionka Marija Srećković Savić i poznati glumac Aleksandar Srećković Kubura, bili su na pragu razvoda zbog, navodno, Kuburine prevare sa 18 godina mlađom devojkom Petrom Radivojević. Uspeli su sve da prevaziđu i uživaju u srećnom braku.

Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kućne pomoćnice, prijateljice, prostitutke... Ovih 5 seks skandala poznatih NIKADA neće biti zaboravljeni