Foto: Printskrin

Holivudski tračevi

(FOTO) SERIJU SMO GLEDALI ZBOG NJE IAKO JE PLASTIČNA: Holivud ju je odbacio zbog jednog poteza!

Glumica Keli Karlson seriji "Reži me" glumila je fatalnu Kimber. Iako je bila "plastična" mnogi nisu mogli da sklone pogled sa nje. Danas Keli ima 41 godinu i više se ne bavi glumi. Napunila je 41 godinu, a izgleda isto kao sa 25.

Pop kultura
> 15:48h

Pored "Reži me" zapaženu ulogu imala je i u "Melrose Place", a snimila je i film "The Reason". Bila je u vezi sa Džošom Hartnetom i Dejvom Navarom, koji se zbog nje razveo od Karmen Elektre. Bavi se i humanitarnim radom. Keli je još u 19. godini počela da trenira borilačku veštinu s Filipina, ali uprkos toj veštini, našla se u situaciji u kojoj joj takva vrsta samoodbrane nije bila dovoljna, pa je nabavila oružje.

"Meni je posedovanje oružja promenilo život jer žene, ali i muškarci mogu da se nađu u jako ranjivom položaju bez opcija kada neko uspe da ih savlada fizički", rekla je i razbesnela sve u Holivudu koji su oštri protivnici korišćenja i posedovanja oružja. 2012. godine postojala osoba koja je uhodila i čak je platila drugima da glumici provale u stan i prisluškuju joj telefon. Posle nekoliko provala i praćenja na ulici, obratila se policiji, koja nije imala razumevanja za njenu situaciju.

"Policija me nije ozbiljno shvatila, verovatno zato što sam glumica, ali i zato što je moja situacija bila malo luda", priznala je.

Iz tog zastrašujućeg iskustva se izrodilo i nešto dobro - upoznala je svog supruga Dena. Angažovala ga je da je nauči kontra nadzoru. Pošto je nabavila oružje, počela je i da se zalaže za njegovo posedovanje i korišćenje u širim razmerama. Zbog toga je delimično Holivud i odbacio.

"Verovatno mi je sve ovo uništilo karijeru, ali baš me briga",rekla je Keli tada.