Foto: Printskrin Facebook

Jutro iz horora

RODITELJI, OPREZ! I VAMA MOŽE DA SE DESI: Devojčica se igrala napolju, pa se probudila paralizovana

Amanda Luis i njen suprug proveli su dan sa ćerkom napolju. Igrali su se bez ikakvih problema, a onda su uveče primetili promene kod nje.

Žena
> 15:26h

Naime, devojčica Evelin je počela da se ponaša čudno. Kada su je okupali pred spavanje, nije želela da ustane kako bi obukla pidžamu.

"Pomogla sam joj i stavila u krevet. Bila je malo uznemirena, pa sam na kraju spavala s njom", piše svoju priču Amanda na Fejsbuku.

"Ujutru je imala problem da stoji, jedva je mogla da hoda ili puzi, a takođe i da koristi ruke. Snimili smo je kako bismo poslali porodici da vide da li imaju neku ideju šta bi to moglo da bude. Odličili smo da je odmah odvedemo u hitnu jer su joj se simptomi pogoršavali."

Foto: Printskrin

Na svu sreću, kada su stigli, primili su ih veoma brzo. Doktor je pričao sa njima i rekao da je tokom 15 godina video oko 7-8 dece njenih godina sa identičnim simptomima i da najverovatnije ima krpelja. Pregledali su je, pročešljali veoma dobro kosu i zaista našli tamo krpelja.

Ovo stanje se zove paraliza krpelja. Takođe može da pogodi pse i može biti fatalna.

Evelin su izvadili krpelja, a već sutradan je počela da bude ona stara.

Njeni roditelji su želeli da podignu svest o opasnosti koja vreba kada su krpelji u pitanju, pa su iz tog razloga postavili snimak njihove ćerkice, kako bi i drugi roditelji videli o čemu se radi.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Poslušajte poruku majke čiji se sin obesio zbog nasilnika