icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: Promo

SAZNAJTE SVE O BUDUĆNOSTI OBRAZOVANJA

Besplatna konferencija za zaposlene u obrazovanju: Kako izgleda moderna edukacija?

Da li ste se nekad zapitali kako će u budućnosti izgledati obrazovanje – jedna od najvažnijih oblasti od koje zavisi napredak kompletnog društva? Konferencija koju organizuje Institut za moderno obrazovanje pružiće vam odgovor na ovo, ali i na mnoga druga pitanja koja se tiču edukacije mladih uz upotrebu savremenih tehnologija.

Objavljeno: 23.05.2017. 17:07h

 

Konferencija pod nazivom „Moderno obrazovanje” održaće se u subotu, 3. juna, od 10h, u prostorijama Instituta, u ulici Cara Dušana 34 (Zemun), a svi zainteresovani svoje besplatno prisustvo mogu obezbediti popunjavanjem ove prijave.

 


Svi zainteresovani koji žele da osiguraju svoje besplatno prisustvo na konferenciji „Moderno obrazovanje”, to mogu učiniti popunjavanjem ove prijave. 

Kako bi se obezbedio visok nivo kvaliteta izlaganja i idealni uslovi za sve prisutne, broj mesta na konferenciji je ograničen. Zato požurite, prijavite se na vreme i među prvima saznajte kako će u budućnosti izgledati oblast u kojoj radite. 

Institut za moderno obrazovanje – vaša šansa za profesionalni napredak

Institut za moderno obrazovanje omogućava svim sadašnjim i budućim profesorima da prođu kroz profesionalnu nastavnu praksu i tako postanu lideri u obrazovanju sa znatno većim šansama za uspešniju karijeru. 

Ovaj savetodavni centar pomoći će vam da ostvarite individualni napredak i učinite svoje časove zanimljivijim kako biste što bolje približili gradivo učenicima. Uz to, misija Instituta je i da omogući vašim školama i drugim obrazovnim institucijama efikasnu implementaciju modernih tehnologija u obrazovni proces. 

Više informacija o pomenutoj konferenciji, kao i o kompletnom radu Instituta za moderno obrazovanje, možete saznati putem telefona: +381 (11) 7856 140 ili na sajtu www.institut.edu.rs.

 

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!