icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: Promo

WEBIZ KONFERENCIJA: Unapredite svoje internet poslovanje!

Od 16. Do 18. juna u hotelu Palisad na Zlatiboru održava se Webiz poslovna edukacija, namenjena onima koji žele da svoje poslovanje unaprede uz pomoć interneta.

Objavljeno: 23.05.2017. 18:36h

 

Webiz edukacije održavaju se u Zrenjaninu(4 godine), Subotici(3 godine) i na Zlatiboru(2 godine) i okupljaju najveća imena digitalnog marketinga kod nas i u regionu. Ukoliko je vaš posao vezan za internet i digitalne tehnologije za Webiz edukaciju se možete prijaviti na webiz.me.

 


-Program predavanja posvećen primeni digitalnog marketinga u turizmu baviće se digitalnim marketinškim tehnikama poput e-mail marketinga, kreiranjem kampanja na društvenim mrežama, a predavači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske predstaviće svoje najuspešnije digitalne kampanje kada su u pitanju promocije destinacija, hotela, kao i izazove prilikom vođenja i kreiranja ovakvih kampanja. Sigurno najveću pažnju privlači predavanje Guneš Vurala, digitalnog menadžera Evropske komisije za putovanja, koji će predstaviti studije slučaja iz evropskih zemalja koje su kreirale digitalne kampanje za promocije svojih turističkih destinacija.

Webiz edukacije pokazale su se kao savršena prilika za stvaranje novih poslovnih prilika i poznanstava.

-Važan i neizostavan deo naših događaja je networking. Na Webiz poslovnim edukacijama se dosta pažnje posvećuje ovakvim aktivnostima, tako da se tokom tri dana organizuje nekoliko celina posvećenim druženju - networking večere, izlet do muzeja na otvorenom u Sirogojnu, poseta Stopića pećine itd. Osim što je Webiz primarno edukativni događaj, svakome će prijati da poslovnu godinu zaokruži i proslavi boravkom na svežem vazduhu na Zlatiboru sredinom juna!

 

Detaljnije informacije o Webiz edukaciji i ceni kotizacije potražite na webiz.me.

 

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!