Foto: Kurirsport

Sramota

(FOTO) STRAŠNE PROZIVKE PRIŠTINSKIH MEDIJA: Zvezdu nazivaju zloglasnim klubom

Prištinski mediji sramno su izvestili o gostovanju fudbalera Crvene zvezde na Kosovu i Metohiji i odigravanju prijateljske utakmice sa Gračanicom, koja je imala humanitarni karakter.

Fudbal
> 12:54h

Fudbaleri Crvene zvezde su danas gostovali u Gračanici gde su pre utakmice posetili su manastir Gračanicu, a potom su uživali u druženju i ručku sa domaćinima. Potom je na stadionu Dragan Džajić odigrana utakmica, pred više hiljada navijača, a sav prihod namenjen je porodilištu u Gračanici koje je u jako lošem stanju. Crvena zvezda je slavila sa 4:0.

Međutim, po završetku utakmice prištinski mediji su sramno preneli da je zloglasni klub gostovao u Gračanici i da je to bila provokacija. "Zloglasni klub je bio u državi Kosovo. Klub je navodno odigrao humanitarni meč na periferiji Prištine i to na stadionu Dragan Džajić u Gračanici. Međutim, ono što je odvratno, neprihvatljivo je da je sprski klub zahvalio na toploj dobrodošlici u Gračanici na Kosovu i Metohiji. To je provokacija. Na stadionu su bile srpske zastave, himne Srbije... Zašto je zloglasnom klubu dozvoljeno da uđe na teritoriju Kosova. I to da bi navodno igrali humanitarnu utakmicu", navodi Botasot.info.
Foto: Botasot.info/Printskrin

Slično su izvestili i ostali prištinski mediji.
gazetaexpress.com, Foto: Printskrin

Foto: Zeri.info/Foto: Printskrin