Foto: Nebojša Mandić

Ljudi, evo ga!

PAPARACO: Slaviša Kokeza konačno u javnosti

Iako ga je Kurir uslikao na aerodromu, pred let za Stokholm, predsednik FSS i dalje odbija da odgovori Zvezdanu Terziću na prozivke

Fudbal
> 15:28h

Slaviša Kokeza sinoć je uživo gledao finalni meč Lige Evrope između Ajaksa i Mančester junajteda, a paparaco Kurira uslikao ga je na aerodromu u Beogradu pred let za Stokholm.

Predsednik Fudbalskog Saveza Srbije je na UEFA utakmicu otišao s generalnim sekretarom Jovanom Šurbatovićem i pomoćnikom, koji mu je vukao kofere. Iako u Zvezdi već danima na sav glas tvrde da je Kokeza pomogao Partizanu da osvoji titulu, a u tim navodama prednjači direktor crveno-belih Zvezdan Terzić, prvi čovek srpske kuće fudbala i dalje se ne oglašava tim povodom. Ne samo da nema pisanog odgovora s njegove strane, već ga dugo nije bilo u javnosti uopšte. Zato su fotografije Kurira na neki način ekskluzivne, jer prava je retkost videti Kokezu negde među narodom. Slaviša Kokeza ni juče se nije javljao na telefon.

Prvi javni povici DELIJE: SLAVIŠA KOKEZA LOPOVČINA! Slaviša Kokeza sada se našao i na udaru Delija. Zvezdini navijači prvi put su javno prozvali bivšeg potpredsednika kluba, pevanjem dobro poznate pesme tokom humanitarne utakmice na Kosovu i Metohiji: „Država cela zna da je lopovčina Slaviša Kokeza“... „Ole, ola, pi*ko grobarska“... „Ne treba nam plaćena titula“.

Goran Anđelković