Slučaj Milinković-Savić

LACIO OŠTAR: Sergeju je mesto kod Muslina, a ne Lalatovića!

Mateja Kežman, menadžer sjajnog fudbalera, za Kurir kaže da Lacijali ne žele da puste igrača na EP jer smatraju da je prerastao mladu reprezentaciju

Fudbal
> 01:16h

Čelnici Lacija zabranili su našem fudbaleru Sergeju Milinković-Saviću da pomogne mladoj reprezentaciji Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvu u Poljskoj, koje počinje 16. juna. Italijani su iskoristili pravilo FIFA i stavili veto, jer šampionat do 20 godina počinje četiri dana nakon kraja zvaničnog termina UEFA.

Mateja Kežman, menadžer talentovanog fudbalera, za Kurir objašnjava slučaj Milinković-Savić. - Lacio je doneo ovakvu odluku jer smatra da je Sergej odavno prevazišao takmičenja u mlađim kategorijama. Milinković-Savić je igrač koji je ove sezone poneo epitet jednog od najboljih veznih fudbalera italijanske lige, za koga je nekoliko klubova želelo da plati 40 do 45 miliona evra. Lacio u ovom trenutku nije želeo ni da priča na tu temu njegovog angažmana u mladoj reprezentaciji. Za njih je jednostavno preveliki rizik da on ide na Evropsko prvenstvo mladih selekcija posle dugačke i teške sezone. Znaju da je Sergej bio prvak Evrope do 19 godina i prvak sveta do 20 godina, pa jednostavno ne može više od toga u tom uzrastu - istakao je Kežman za Kurir. M. N.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BOLI GLAVA: Evo ko su najplaćeniji srpski sportisti!