Foto: Promo

UMAG

ŽURKA FETBOJ SLIMA ZA KRAJ: Spektakularni vatromet na zatvaranju festivala Sea Star!

Nakon što je u petak uveče poput tornada Umagom prošao furiozni Prodidži, završne večeri Sea Star nastavio je da pomera granice festivalske atmosfere uz kolosalnu žurku za 20.000 fanova!

Exit 2018
> 16:01h

Na bini kompleksa Stela Maris popela se živa ikona savremene muzičke scene Fetboj Slim. Engleski hitmejker jedan je od nekolicine onih koji su svoje ime zauvek upisali u zlatnu istoriju Egzita, a u gradić u Istri su preneli globalno čuvenu atmosferu sa Petrovaradinske tvrđave. Nakon što je nebo iznad lagune do poslednje tačke ispunio vatromet višestruko veći i od onog sa otvaranja festivala, Fetboj Slim je svoju krilaticu „Eat. Sleep. Rave. Repeat.“ sproveo u delo! Ceo stejdž se tresao uz hitove „Rockafeller Skank“, „Right Here, Right Now“, „Push the Tempo“ i brojne druge u specijalnim aranžmanima i miksu u kojem sebi nije dao predah ni za jedan jedini sekund.

Vrelu atmosferu na glavnoj bini upotpunio je berlinski tehno heroj Paul Kalkbrener, koji je ekskluzivno u regionu na Sea Staru predstavio svoj set „Back to the Future“, s kojim oživljava duh rejv scene iz ranih devedesetih. Neki su dočekali zoru na plaži, a organizatori novo druženje zakazuju za 365 dana. V. N.