Foto: Printscreen/Instagram

Transformacija

IMALA JE 130 KILOGRAMA I TEŠKO HODALA: Sada se prepolovila, a porede je sa Kim Kardašijan!

Devojka za koju danas kažu da neverovatno podseća na rijaliti zvezdu Kim Kardašijan, Medi Gorob, pre samo dve godine imala je čak 130 kilograma.

Žena
> 01:16h

Ona je ispričala da je zbog kilaže imala mnogo zdravstvenih problema i da zbog toga čak nije mogla ni da hoda. Tek onda kada joj je otac rekao da ga je sramota da se sa njom pojavi u javnosti, odlučila je nešto da promeni. Nakon operacije želuca, podvrgla se plastičnoj operaciji uklanjanja viška kože, a onda i zahvatu podizanja grudi. Usledilo je i vežbanje u teretani. Zahvaljujući svemu tome danas ima 71 kilogram.

Printscreen/Instagram

"U početku sam mrzela da idem u teretanu. Osećala sam se kao zarobljeni kit. Sramota me je bilo jer su svi gledali u mene, danas me gledaju jer sam seksi“, ispričala je Medi.

Kada je uspela kilažu da dovede ured, uvećala je usne i grudi, pa joj sada mnogi govore da liči na Kim Kardašijan, što joj, kako kaže, laska. "Dobijam više pažnje od muškaraca. Baš je čudan i zabavan osećaj, nikad to pre nisam doživela“, dodala je ona. Sada uživa u svom izgledu i komplimentima koji joj svakodnevno stižu.

Printscreen/Instagram

(bulevarb92)