Foto: Profimedia

Idealan tip

ISTRAŽIVANJE POTVRĐUJE: Ovako izgleda muškarac kome žene ne mogu da odole!

Nije tajna da muškarci vole plavuše i preferiraju ih više nego brinete, a filmovi, televizija i časopisi ne trude se da opovrgnu tu teoriju.

Žena
> 01:08h

Jedno istraživanje odlučilo je da odgovori na pitanje kakav se tip muškarca sviđa ženama. Crnokos, smeđokos ili plavokos, pitanje je sad.

IMALA JE 130 KILOGRAMA I TEŠKO HODALA: Sada se prepolovila, a porede je sa Kim Kardašijan!

Vole li žene više tamnokose ili plavokose muškarce?

Odgovor na to pitanje potražila je jedna popularna veb stranica za upoznavanje partnera. Napravili su istraživanje u kom je sudelovalo 145.000 njihovih muških pretplatnika. Ustanovili su da muškarci s crnom i smeđom kosom imaju izrazito bogat društveni život i mesečno odlaze na desetak sastanaka, za razliku od plavokosih muškaraca koji u proseku odlaze na dva mesečno.

Na temelju analize baze podataka napravili su profil idealnog partnera prema kom savršen muškarac ima tamnu kosu, smeđe oči i prosečno telo, visok je 182 centimetra, ne puši, nema dece i zarađuje više od 200.000 dolara godišnje.

Kao primer poznatih muškaraca koji imaju sve potrebne fizičke kvalitete, žene su navele Džon Hema, Patrika Dempsija, Marka Rufala i Džerard Batlera.

Profimedia

(zadovoljna.hr)