Foto: Shutterstock

Do 15 sati

BEZ VODE: U centru grada i Zemunu suve česme u sredu i četvrtak

BEOGRAD - Javno komunalno preduzeće (JKP) "Beogradski vodovod i kanalizacija", saopštilo je danas da će u sredu 31. maja i u četvrtak 1. juna zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode ostati potrošači u opštinama Palilula i Zemun.

Beograd
> 01:16h

Kako je navedeno, potrošačima tih opština, za najnužnije potrebe za pijaćom vodom u periodu bez vode biće obezbeđene autocisterne.

Na opštini Palilula, u sredu 31. maja od 08.30 do 14 bez vode će ostati potrošači u ulicama 27. marta od Takovske do Starine Novaka, Đušinoj, Dragoslava Popovića, Stanoja Glavaša, Starine Novaka od 27. marta do Dalmatinske, Dalmatinskoj od Starine Novaka do Đušine, Kneza Danila od Dalmatinske do Vladetine, kao i u ulicama Kraljice Marije od Starine Novaka do Vladetine i okolnim ulicama.

Foto: Fonet

Na opštini Zemun u četvrtak, 1. juna, od 8 do 15 bez vode će ostati potrošači u industrijskoj zoni na Batajničkom drumu. U periodu od 8.30 do 14, u Zemunu će bez vode u četvrtak, 1. juna biti i potrošači u ulicama Tošin bunar od početka ulice do broja 65, Ivićevoj, Skadarskoj, Petra Kočića i Džordža Vašingtona.

JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" je apelovalo na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe i podsetilo da se za sve dodatne informacije mogu obratiti Kontakt centru tog preduzeća na telefon 3 606 606, dok informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu potražiti i na adresi www.bvk.rs.