Foto: Damir Dervišagić

PA GDE STE BRE

UHVAĆENI: Kurir uslikao Anastasiju s dečkom

Stars

Kurir je novopečeni par snimio u sredu uveče, 24. maja, u popularnom novobeogradskom restoranu. Tamo je Cecina ćerka dočekala svoj 19. rođendan

Anastasija Ražnatović još nije potvrdila Kurirova saznanja da je u vezi s Đorđem Kuljićem, a i ne mora, jer imamo dokaz!

foto: Damir Dervišagić

Kurir je novopečeni par uslikao u sredu uveče, 24. maja, u popularnom novobeogradskom restoranu. Tamo je ćerka Cece Ražnatović dočekala svoj 19. rođendan s mamom, bratom, drugaricama, Florijanom, manekenom iz Cecinog spota i - s novim dečkom! Đorđe je sve vreme sedeo pored Tase, nazdravljali su belim vinom, ali nisu se fotkali. Anastasija se za društvene mreže slikala samo s bratom i mamom.

Pola sata nakon ponoći društvo je krenulo u klub u centru grada, a iz lokala su Anastasija i Đorđe izašli odvojeno, da ih naš paparaco ne bi „provalio“.

- Ej, nemoj, molim te, da mi fotkaš druga! - zamolio je Veljko Ražnatović fotografa Kurira, a Đorđe Kuljić je išao iza korpulentnog Florijana i krio se iza njega, okrećući glavu od objektiva.

foto: Damir Dervišagić

Anastasija Ražnatović je pre dečka napustila restoran i takođe se krila od paparaca. Prema informacijama Kurira, Cecina ćerka je mesec dana u vezi s Kuljićem.

foto: Damir Dervišagić

Onlajn

TRAŽIO RIBE PREKO NETA?

Novi dečko Anastasije Ražnatović pokušao je da nađe ljubav preko sajta za upoznavanje.

Profil Đorđa Kuljića pronašli smo na najvećoj svetskoj mreži Badu, gde se registrovao i postavio svoje fotografije. Najčešće se ova aplikacija koristi za lakše ugovaranje seksa, što je danas postalo veoma popularno i normalno kod mladih.

- Fotke Đorđa su na ovom profilu, naravno, možda se neko lažno predstavlja, ali svi podaci odgovaraju Kuljiću. Badu koriste mnogi za brzinsko upoznavanje riba i brzinski seks - otkriva naš izvor. Badu ima preko 340 miliona korisnika širom sveta. Marija Dejanović