Suđenje manekenu

Damjan nije seksualni manijak!

Sina ambasadora CG u Švajcarskoj, optuženog za silovanje i uriniranje po B. M. (35), juče branile dve bivše devojke

Crna Hronika
> 16:20h

BEOGRAD - Kažu da je bio džentlmen! - Damjan je džentlmen, uvek mi je otvarao vrata, privlačio stolicu... Ima manire i osvojio me je na prvu loptu. Od septembra 2010. bili smo u vezi, sve do juna prošle godine, kad je uhapšen. Posle mesec dana zabavljanja počeli smo da imamo seksualne odnose i nikad mi nije tražio ništa neuobičajeno, niti je bio agresivan. Ovako je juče u Višem sudu u Beogradu, na suđenju manekenu Damjanu Peroviću (29), optuženom da je silovao B. M. (35) u junu 2011, svedočila njegova bivša devojka Jelena I. Osim nje, o Peroviću je govorila još jedna njegova bivša devojka, Tijana Ć. - Damjan je obrazovan, pametan, sportista. Bili smo u vezi godinu dana i ne verujem da je uradio ono za šta ga optužuju. Posle raskida ostali smo prijatelji, živeo je kod mene mesec dana dok je renovirao stan - rekla je Tijana Ć., a zatim se rasplakala. Nakon što se malo pribrala, Tijana je ispričala da je upoznala Damjanove roditelje. - Vodio me je 2010. godine u Podgoricu, čak smo on, njegov otac, moja majka i ja išli na večeru u Beogradu. Devojke su opsedale Damjana i dok smo bili u vezi. Mnoge su želele da budu na mom mestu - rekla je Tijana Ć. Na suđenju je svedočio i Damjanov prijatelj Aleksandar M., koji je rekao da je maneken 26. juna 2011. sa B. M. bio na njegovoj svadbi. - Bili su veoma prisni i ona ga je stalno ljubakala i grlila - rekao je Aleksandar M.Maneken, koji je inače sin ambasadora Crne Gore u Švajcarskoj, optužen je da je u junu prošle godine u stanu u Zemunu satima zverski silovao i mučio B. M. Devojka je izjavila da se Perović šest sati iživljavao nad njom, primoravao je da guta njegovu semenu tečnost, stavljao joj kesu na glavu i urinirao po njoj.

Perović je gradio uspešnu karijeru

Seks s njim je kratko trajao - Damjan je trenirao karate i bio je uspešan u tome. Kad smo se viđali sredom, posle njegovog napornog treninga, on nije bio ni za šta, a ako bismo i imali seksualni odnos, kratko je trajao... - rekla je Jelena I.

Bio u „Lazi Lazareviću“ Damjan Perović dospeo je u žižu javnosti 2005. godine, kad je pet dana proveo u psihijatrijskoj bolnici „Dr Laza Lazarević“, u koju ga je, navodno, prisilno smestio otac Ljubiša. Glavni razlog za to navodno je bilo to što se njegovom ocu nije svidelo to što je Damjanova devojka Srpkinja.