Foto: Shutterstock

Nebojša B. uhapšen zbog obljube deteta

MONSTRUOZNO: Pedofil (20) napastvovao ćerkicu (5) prijatelja

Crna Hronika
> 00:57h

Roditelji upali u sobu manijaka i zatekli uplakano dete s krvavim tragovima na odeći, uznemireni otac odmah nokautirao Nebojšu B., koji je ubrzo priveden

ŠABAC - Nebojša B. (20) iz Šapca uhapšen je pre nekoliko dana zbog obljube petogodišnje devojčice, ćerke svojih porodičnih prijatelja, koju je počinio u kući u kojoj živi s babom.

Prema rečima izvora Kurira, tog dana su roditelji devojčice došli u posetu Nebojši i njegovoj baki i u jednom trenutku mladić je dete odveo u svoju sobu da se igraju.

Odveo je u sobu

- Ne sluteći ništa, roditelji su to dozvolili, s obzirom na to da otac devojčice Nebojšu poznaje od malih nogu. Dok su sedeli u dnevnoj sobi, iz sobe u kojoj je s mladićem bila njihova ćerka začuli su plač - priča naš dobro obavešten izvor.

Kad su ga upitali zašto dete plače, Nebojša je rekao da je devojčica izvršila nuždu u gaćice. Majka je odmah skinula dete kako bi je presvukla i imala je šta da vidi.

- Na donjem vešu devojčice bila je krv. U sekundi im je postalo jasno o čemu je reč, a izbezumljeni otac nije mogao da se suzdrži, već je odmah skočio i premlatio monstruma. Dete je odvedeno u dom zdravlja, gde je ustanovljeno da, na sreću, nema ozbiljnijih povreda - navodi naš izvor.

Pokrenuta istraga

Ovaj slučaj potvrđen je našem listu u Višem javnom tužilaštvu u Šapcu, ali zbog istrage i zaštite maloletne osobe nisu mogli da nam pruže više detalja.

- Osumnjičeni je priveden i saslušan i određen mu je pritvor, a u toku dana biće doneta naredba za pokretanje istrage - izjavio je Zoran Obradović, viši javni tužilac u Šapcu.

Kako saznajemo, tužilaštvo je naložilo i prikupljanje neophodne lekarske dokumentacije koja treba da potvrdi u daljem postupku da je dete bilo napastvovano.

Komšije uhapšenog pedofila ostale su šokirane vešću da je Nebojša B. u pritvoru suočen s teškim optužbama.

- Ne bih mogla ni da pomislim da je spreman na tako nešto. Šokirani smo svi - ispričala je za Kurir jedna Šapčanka koja je insistirala na anonimnosti.

Zanemeo kod tužioca

BRANIO SE ĆUTANJEM

Nebojši B. na teret se stavlja krivično delo obljube nad detetom, za koje je zaprećena zatvorska kazna od jedne do 12 godina. Inače, kako smo nezvanično saznali, na saslušanju u policiji Nebojša B. branio se ćutanjem. Sudija za prethodni postupak mu je na predlog tužilaštva odredio pritvor do 30 dana.

Kurir/Tatjana Cvejić