Foto: Marina Lopičić

Pevačica u Urgentnom

NOGA JOJ U ZAVOJU Lepa Lukić: Upala sam u rupu!

Stars
> 10:54h

Lukićeva se saplela na pijaci, a prilikom pada je istegla ligamente, zbog čega joj je noga u zavoju i ne sme da hoda

Lepa Lukić upala je u rupu na pijaci, zbog čega je završila u Urgentnom centru. Tamo su joj lekari ustanovili istegnuće ligamenta na levoj nozi.

Kraljica narodne muzike sada ima zavoj i određeno joj je strogo mirovanje. Pevačicu je ekipa Kurira posetila juče u njenom domu u Žarkovu. Iako povređena, bila je raspoložena, pa nam je objasnila kako je došlo do nezgode.

foto: Zorana Jevtić

- Imala sam goste, pa sam otišla do pijace u nabavku. Upala sam u rupu koju nisam videla. Izvrnula sam nogu. Veoma me je bolelo pa su me odveli u Urgentni centar, a tamo su ustanovili da sam istegla ligamente. Srećom, kako kaže doktor, imam jake kosti, što me je i spaslo, inače bih polomila nogu na šest mesta. Nemam gips, samo su mi uvili nogu u zavoj i moram da mažem neku mast. Imala sam sreće - kaže Lepa i dodaje da joj najteže pada to što ne može da hoda.

- Rekli su mi da moram da se odmaram, pa ne mogu ni u šetnju da izađem. Samo sedim u kući, ali šta ću. Pet dana ću nositi zavoj, a posle imam kontrolu. Biće sve u redu - optimistična je pevačica.

Lepa ističe da joj se telefon usijao od poziva.

- Svi prijatelji me zovu da pitaju kako sam. Moram svima da objašnjavam da nisam polomila nogu. Zvao me je i Zoran Kalezić da pita da li mi treba nešto - završava pevačica.

Kurir/J. C. S.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) POTRESNO: Lepa Lukić se guši u suzama posle pljačke