Foto: Dragan Kadić

VIŠI SUD

TIJANI ĐURIČIĆ ODLOŽENO SUĐENJE ZA OTMICU: Kraljica silikona izmenila lični opis

Crna Hronika

Đuričićeva je optužena da je sa Goranom B. i Ljubišom P. organizovala otmicu Jelene M., koju je na prevaru dovukla u svoju kuću u Mirijevu, gde su je vezali i tukli

BEOGRAD - Suđenje Tijani Đuričić (26), kraljici silikona, pred Višim sudom u Beogradu još jednom je odloženo, i to zbog odsustva Ljubiše P., jednog od okrivljenih, zbog čega je sudija naložila da mu se odredi pritvor.

Sudija je upozorila Đuričićevu da će i njoj biti izrečena ista mera ukoliko se ne bude redovno odazivala na suđenja.

Tijana Đuričić je zakasnila na suđenje. Nakon što je sudija prozvala okrivljene i ostale da uđu u sudnicu, Tijanin advokat je rekao da se javila i da je u zgradi, i da ne može da nađe sudnicu, pa je izašao kako bi joj pokazao put. Inače, devojka koja se „proslavila“ u medijima zahvaljujući ogromnim silikonima u usnama i grudima sada izgleda potpuno drugačije. Ona je izvadila silikone, a promenila je i boju kose, pa je od crnke postala crvenokosa.

Podsetimo, Đuričićeva je optužena da je sa Goranom B. i Ljubišom P. organizovala otmicu Jelene M., koju je na prevaru dovukla u svoju kuću u Mirijevu, gde su je vezali i tukli, optužujući je da joj je ukrala šifru za Fejsbuk.

Ovo nije prvi put da se suđenje odlaže zbog nedolaska optuženih, pa je takvo ponašanje optuženih razljutilo sudiju.

- Vi pokušavate da ovde stvorite jednu klackalicu. Jednom ne dođe jedan okrivljeni, drugi put drugi, treći put treći, i tako ukrug. Sud ovo može da smatra opstrukcijom postupka. Krivično delo za koje ste vi optuženi zastareva tek 2040. godine, tako da ovakvim ponašanjem samo štetite sebi - bila je oštra sudija.

Kurir / M. I.