Foto: Printscreen/ youtube/Cleverly

UŽIVANCIJA

Stari hleb pun kačkavalja, belog luka i šunke: 100 puta bolji od pice! (RECEPT)

Žena
> 19:50h

Pica od bajatog hleba savršena je za brzopoteznu večeru sa društvom

Ima li šta bolje nego kada na brzinu spremite neki specijalitet koji se pojede očas posla? E, takav je i ovaj recept za stari hleb.

Jednostavno, grehota je da bacate hleb koji se skoro osušio. Iskoristite ga za brzi doručak ili večeru i to na ovaj način:

Potrebno: 1 suv (bajat) hleb, 200 g kačkavalja, 100 g šunke, beli luk po želji, malo soli.

Priprema. Hleb isecite na kocke ali ne do kraja. Neka hleb ostane spojen, a zatim između svake kocke stavite kačkavalj, šunku, beli luk. Malo posolite pa sve ubacite u zagrejanu rernu na 200 stepeni 15ak minuta.

Servirajte toplo!

Citajte još na portalu Stil: 3 najbolja domaća sladoleda: Poslastičari mogu da vam zavide! (RECEPT) Brzi džem od kajsija: Spreman za tili čas, bez mešanja i kuvanja! (RECEPT) Kad telu nedostaje magnezijum: Ove namirnice rešavaju problem! Šta sve može cinkova pasta: Najjeftiniji lek za kožu, od glave do pete! Osvežavajuća poslastica za vrele dane: Ukusni i neponovljivi banana čizkejk! (RECEPT)