Foto: Stefan Jokić

NIJE JOJ BILO LAKO

NIKOLIJA O TEŠKOM ODRASTANJU: Majka me je godinama zapostavljala, a sada sam doživela njenu sudbinu!

Stars

Atraktivnoj ćerki poznate folk zvezde nije bilo lako da odrasta uz svoju majku, ali ni da se izbori za svoje mesto na estradi. Mlada mama i pop pevačica Nikolija Jovanović uspela je da se izbori za svoje mesto na estradnoj sceni Srbije.

U početku su je svi povezivali sa majkom, folk zvezdom Vesnom Zmijanac, ali je ona vremenom pronašla način da je sada svi znaju kao Nikoliju, bez odrednice „ćerka poznate pevačice”.

Vesna Zmijanac, njena majka, nekoliko puta je istakla da se kaje što nije provodila više vremena sa svojom ćerkom, već je jurila karijeru. Nikolija za priznaje da je tek danas, kada je i sama majka devojčice Ree, može da nađe opravdanje za to što joj Vesna nije posvećivala dovoljno pažnje.

foto: Damir Dervišagić

"Tek sada potpuno razumem Vesnu, nakon što sam postala majka. Ona mi u poslednje vreme stalno prebacuje i govori: „Eto vidiš kako je meni bilo, umrla bih, a ti ne bi znala da si doživela istu sudbinu kao ja", otkriva Nikolija.

S obzirom na to da je pevačica pre nego što je postala majka bila poznata po hedonističkom načinu života, dolaskom ćerkice sve se promenilo. Ona priznaje da joj je sada najvažnije vreme koje provodi sa Reom, koja je u potpunosti promenila njen način života. Od prave parti devojke do uzorne majke.

"Ja svoj posao sada doživljavam kao izlazak, radim vikendom, u klubovima sam i odlično se provodim na svojim nastupima. I prioreteti su sada drugačiji, i Relji i meni nije do izlazaka i svaki slobodan trenutak provodimo sa detetom jer ne idu dete i mamurluk zajedno. To više nije način života koji nam odgovara", priznaje pevačica.

Iako su u vezi nešto više od dve godine, a njihova ćerka Rea ima devet meseci, Nikolija i njen verenik Relja Popović još nisu izgovorili sudbonosno „da“.

"Verujem u zajednicu i verujem u skladan odnos. Ništa mi ne menja da li je na papiru ili nije, već da to u stvarnosti bude brak kakav treba da bude", kaže pevačica. Početkom godine, Nikolijinom vereniku, mladom reperu, preminula je majka, što je bio veliki udarac za njega. Relji je u tom trenutku najveću podršku pružila Nikolija, koja se nije odvajala od njega.

"Rea i ja smo, zajedno sa Reljinim bratom i njegovim prijateljima, sigurno bili njegov oslonac u teškom periodu koji je imao. Bili smo sve vreme oko njega i za njega, i uvek smo tu", kaže Nikolija.

foto: Dragan Kadić

(Kurir.rs/Alo/M.S. Foto:Dragan Kadić, Damir Dervišagić, Stefan Jokić)