Foto: Printscreen YT

JEZIVO

(VIDEO) ZAVIRITE U FARMU LEŠEVA: Ograđena je bodljikavom žicom, raspadnuta tela su svuda, a smrad je užasan!

Ludi svet

U australijskoj nedođiji, ograđenoj visokom bodljikavom žicom, u dugim redovima leže raspadnuta tela ljudi. Neka još uvek imaju malo kože i mesa, dok su neka samo skeleti. Ono što privlači najviše pažnje je nesnosan oštar smrad truleži tkiva i tišina koja okružuje ovo misteriozno mesto.

Ali dok za neke ovo zvuči kao horor film, ono što je istina je da je ovo prva australijska farma za eksperimente i istraživanja raznih faza raspadanja ljudskih tela, koja se nalazi u Jaramundiju. Upravo ova istraživanja dovela su do razrešenja mogih ubistava i nestanka ljudi, zbog čega su još više dobila na značaju.

foto: Printscreen YT

Reporter koji je imao prilike u ovu farmu da uđe, ovako je opisao svoje iskustvo:

"Ovo je pravi svet mrtvaka. Ovo nije za slabiće već samo za one sa jakim želucem. Ovde ima mesa, kože, kostiju, odrubljenih glava, telesnih tečnosti i muva. Mnogo muva. Tela su različite starosti i stanja raspadanja a najviše me zgrozila jedna glava kojoj fali jedno oko a vilica je razjapljena u stravičan nemi vrisak", rekao je Grejs Tobin.

Farmu vodi profesorka Šari Forbs, koja je zbog svog posla prozvana kraljicom mrtvih.

foto: Printscreen YT

"Sva tela su u specijalnim prostorima kako do njih životinje ne bi dolazile. Ovde istražujemo kako se tela raspadaju, pojedine faze, vremenske odrednice i delove tela, i sve nam to može dosta reći o vremenu i načinu na koji je osoba preminula kao i još mnoge pojedinosti", ispričala je ona.

(Kurir.rs/Mirror, Foto: Printscreen/YT)