Usred srede

ABRONOŠA: Pevač Faca ima veći kažiprst od ponosa

Stars
> 08:11h

Zdravo, najdraže moje abronoše. Pre neki dan sam se našla s jednim drugom koji uvek ima neku sočnu priču. Odmah sam se setila vas i rešila da vam sve ispričam.

Jedan pevač, zvaćemo ga Faca, ima ženu Lepoticu, koja ga vara na svakom koraku. Ipak, ona nije tema moje priče, ali sam je pomenula, jer ona ima i te kako „valjan“ razlog da ga vara. Kako mi kažu prijatelji, Faca nema baš neki ponos. Ako me razumete. O njemu kruže priče da mu je najmanji na estradi i da zbog toga muči muku sa ženama. S kojom god da je pokušao nešto, brzo ga je šutnula jer on zaista ima abnormalno mali polni organ, pa žene ne mogu da uživaju pored njega.

Ja sam isprva bila u neverici, pa sam se malo raspitala o tome i saznala sam da je moja poznanica bila s njim. Tačnije, pokušala da bude. He-he. Kako kaže, veći je njen kažiprst nego njegov polni organ. Zbog toga je Faca neko vreme razmišljao o povećanju alatke. Pošto to nije zastupljeno kod nas, Faca je tokom turneje u inostranstvu iskoristio priliku da se i tamo raspita o metodama povećanja penisa, pa se ozbiljno dao u razmišljanje, a za cenu ne pita. Uskoro nastupa u nekim razvijenim zemljama Evrope i načula sam da će tada odraditi i to. Barem tako njegova žena Lepotica priča okolo.

Druga priča tiče se jedne pevačice, zvaćemo je Inostrana. Opšte je poznato da se ona bavi prostitucijom, kao i da košta oko hiljadu evra. Takođe, ona je veoma dobra u krevetu, a i odlično izgleda. Skroz je prirodna i čujem da je vole klijenti. Ipak, ono što sam saznala me je šokiralo. Njen poslovođa, tačnije njen makro koji joj ugovara klijente, njen je blizak rođak! Da, da! Nisam sigurna da li je u pitanju stric ili ujak, ali šta god da je, jezivo je. I s obzirom na to da joj je makro rođak, samim tim ona ima veći procenat. Dok druge pevačice, pardon, elitne prostitutke dele lovu verovatno 80 odsto njoj, 20 odsto njemu, on svojoj miljenici uzima mnogo manje. Njoj je to super, jer uvek ima novca. Pritom njen partner lako poveruje u priče da ona ima mnogo tezgi i da dobro zarađuje od toga, ali kad bi znao...

To bi bilo to, drage moje. Čitamo se i sledeće nedelje. Ljubim vas.

foto: Kurir