Foto: Nebojša Mandić

ZAGREVANJE CRVENo-BELIH

(VIDEO) MILOJEVIĆ NA KLUPI ZVEZDE DEBITOVAO POBEDOM: Neću nikog da izdvajam, hvala navijačima

Šef stručnog štaba Zvezde Vladan Milojević pobedom je debitovao na klupi crveno-belih.

Fudbal
> 23:23h

Posle utakmice sa Florijanom, koju je njegov tim dobio rezultatom 3:0, Vladan Milojević je u više navrata istakao da je zadovoljan pre svega odnosom svojih fudbalera prema utakmici.

"Želim prvo da čestitam našim gostima na fer i korektnoj igri. Rezultat je kakav jeste, ali oni su jako disciplinovana ekipa što sam i najavio pre utakmice. Pokazali su danas da dobro stoje na terenu, da su trkački dobri. Tražili smo taj gol i on je došao u najboljem trenutku po nas. Uz to nam je i njihov crveni karton olakšao dalju kontrolu utakmicu. Imamo pred nama drugo poluvreme koje se igra na Malti. Ekipe još nisu ni fizički najbolje spremne, a i uigranost još uvek nije na dobrom nivou, i mi i oni imamo nove igrače. Mogu generalno da budem zadovoljan odnosom prema igri", rekao je Milojević, dodavši da je ostvareno ono najvažnije, a to je rezultat.

Ričmond Boaći je postigao dva gola, ali Milojević nie želeo da govori o pojedincima.

"Zadovoljan sam svim igračima, i ne bih voleo da pričam pojedinačno. Da bi napadač nešto uradio, ceo tim mora nešto da uradi. Zadovoljan sam njihovim odgovorom u vezi sa stvarima o kojima smo pričali. Boaći jeste bitan igrač, kao što su mi bitni svi ostali igrači. Postoje igrači koji danas nisu bili u postavi, a zaslužuju da dobiju šansu".

Na kraju, Zvezdin trener se zahvalio na podršci.

"Hvala publici, mi želimo da imamo vetar u leđa. Želimo da se borimo, da igramo, i da im vratimo na pravi način", zaključio je Milojević.

Trener Florijane Đovani Tedesko rekao je danas da je Crvena zvezda pokazala da je velika, ali da je rezultat mogao da bude drugačiji da njegov fudbaler nije isključen pred poluvreme.

"Zvezda je klub sa veoma važnom i jakom istorijom, tako da smo očekivali poteškoće. Voleo bih da smo igrali sa 11 igrača, izgubili bismo svakako, ali bismo možda dali gol i ostvarili bolji rezultat. Sada je za nas teže", rekao je Tedesko.

Ekipa sa Malte je drugo poluvreme imala igrača manje, pošto je isključen fudbaler koji je napravio penal posle kog je Zvezda povela.

"Ovo je apsolutno zaslužena pobeda Zvezde. Sve što smo videli tokom 90 minuta govori u korist tome", istakao je Tedesko.