Foto: printscreen hr.rbth.com

leto je

RUSKI TURISTI RAZOČARANI HRVATSKOM: Sve je kao lepo upakovana, a neukusna bombona!

Hrvatska
> 11:02h

ZAGREB - Ruski turisti nezadovoljni su hrvatskom ponudom ovog leta i kažu da je lošija u odnosu na prethodnu i da liči na "lepo pakovanje neukusnih bombona".

Mlada majka Ana Jaroš, koja je u Hrvatskoj bila više puta, do sada je, kaže, bila veoma zadovoljna, ali da je ove godine veoma razočarana.

"Hrvatska je u 2017. godini kao lepo pakovanje neukusnih bombona", kaže Jaroševa, dodajući da je na fotografijama sve lepo, a da su u stvarnosti apartmani užasni, plaže pretrpane, a usluga u kafićima loša. Smatra da bi sve to bilo i u redu kada ne bi bilo toliko skupo. Ipak, ruska turistkinja je otkrila koje su, po njenom mišljenju, prednosti Hrvatske.

"Kao prvo, kafa i kokteli u kafićima su ukusni, kao drugo, detetu se sve jako sviđa, kao treće, zbog mora se isplati pretrpeti sve probleme", navela je.

foto: printscreen hr.rbth.com

Polina Koroljkova u Hrvatsku dolazi svake godine, ali napominje da "u Hrvatskoj postoje pretrpana i ne baš čista mesta".

"Upravo zato izbegavamo plaže u velikim gradovima - ne samo u Hrvatskoj, već svugde. U Hrvatskoj nisam videla nijednu prljavu betonsku plažu, iako sam obalom prošla nekoliko puta i bila na petnaest ostrva", ističe Koroljkova.

Za nju Hrvatska ne ostavlja utirask zemlje koja je skuplja od susedne Crne Gore, koja je, navodi, puno prljavija.

Oleg Bragin se drugi put odmara u Hrvatskoj. Ove godine su posetili Mali Lošinj i odseli u porodičnom hotelu u kojem postoji usluga ol inkluziv.

"Hotelska hrana je novac bačen u vetar: doručak prespavamo, jer on u Hrvatskoj završava u 9-10 sati, a vreme ručka obično provedemo na plaži", kaže on i ima još jednu zamerku.

"Meni je, kao programeru, jako važan dobar internet, ali u hotelima postoje veliki problemi s internetom.“

Kurir.rs/Index.hr

Printscreen Hr.rbth.com