Foto: Dragana Udovičić

Neupadljivi

ŽIVE KAO SAV NORMALAN SVET: Teodosićevi roditelji ovim potezom oduševili sve

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić poslednjih sedmica je u centru medijske pažnje, što zbog sve izvesnijeg odlaska u NBA ligu gde bi trebalo da pojača Los Anđeles Kliperse, što zbog venčanja sa glumicom Jelisavetom Orašanin.

Košarka
> 13:01h

Iako mediji o Milošu pišu na sve strane, Komšije Zorane i Miodraga roditelja Miloševih, kažu da, iako im je sin uspešan, oni žive kao sav normalan svet.

- Majka i otac su ubrzo nakon proslave venčanja u restoranu stigli kući, a Teo i Jelisaveta nisu bili sa njima jer su otišli na Srebrno jezero. Kao što vidite, sve je mirno i tiho. Takvi su oni, ne vole da se eksponiraju, neupadljiv život vode, potpuno su skromni, tihi i uvek ljubazni. Ne vole da se hvale. Nikada onima koje ne poznaju ne pominju da su Miloševi roditelji. Ovde svi u naselju to znaju, ali ne zato što se Zorana i Miodrag hvale - kažu prve komšije.

Iako je u prvi mah bilo priča da Teodosićevi roditelji ne sinovljev brak, komšije otkrivaju da o tome nema i govora.

- Ma kakvi, to uopšte nije tačno. Verujte nam, oni su oduvek podržavali Milošev izbor - dodaju komšije.

Kakve su komšije Teodosići, svedoče reči dečaka iz kraja.

- Ma divni su! Skromni i pristojni. Ljubazni su, stalno se svima javljaju na ulici. Često se događa da dele garderobu deci koja im to traže, dukseve i majice. I nikada se ne ljute. Evo, meni su dali Milošev dres nedavno, imam punu kuću dresova. Uvek im se obradujem, ja Miloša obožavam - kaže nam momak.

Kurir.rs / Kurir sport, Puls, Anastasija Čanović, Foto: Dragana Udovićić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Jelisaveta u Holivudu!