icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: Promo

Kraljevska fondacija i ITAcademy dodeljuju stipendije

Podrška najboljima: 20 ITAcademy stipendija za đake generacije 2016/17.

Objavljeno: 10.07.2017. 12:52h

 

Kompanija LINK group kao partner Fondacije Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića objavila je na svečanom prijemu đaka generacije 2016/17. na Belom dvoru lepu vest o dodeli 20 stipendija za jednogodišnje školovanje na ITAcademy.Stipendije se odnose samo na đake generacije 2016/17. godine.


Rok za prijavu je 15. jul, a više informacija o uslovima za dobijanje stipendija možete naći na LINKU. Deset dana nakon isteka roka za prijave, odnosno 25. jula, biće objavljena imena dobitnika. Đacima će stipendije biti uručene u subotu, 2. septembra, u 12 časova na svečanom prijemu na Belom dvoru.

foto: Promo

ITAcademy, koju će budući studenti moći da pohađaju online, putem interneta, pomoću najsavremenije platforme za učenje na daljinu, pored znanja za najtraženije IT oblasti, svojim polaznicima obezbeđuje i stručna Cambridge, Microsoft i Adobe zvanja i radi po zvaničnom ovlašćenju ispitnog odeljenja Cambridge univerziteta.


Nakon svečanog uručenja stipendija, 20 đaka sami biraju odsek i smer koji bi pohađali, a mogu dobiti i stručne konsultacije prilikom odabira smera.


Kraljevska porodica Karađorđević, prestolonaslednik Aleksandar i princeza Katarina, u petak, 30. juna, ugostili su na Belom dvoru više od 500 najboljih maturanata iz Srbije i Republike Srpske na prijemu koji se održava već šesnaestu godinu zaredom.


Svečanosti su prisustvovali i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, gospodin Mladen Šarčević, i ministar prosvete i kulture Republike Srpske, gospodin Dane Malešević.


 

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!