Marko Janković, Foto: Dado Đilas

Dobro ih poznaje

Fudbaler Partizana koji je igrao za Olimpijakos zna recept: Ovako možemo da izbacimo Grke

Fudbaler Partizana Marko Janković istakao je da je Olimpijakos najteži rival kojeg su crno-beli mogli da dobiju u žrebu za Ligu šampiona, ali da ima slabiji sastav u odnosu na period kada je on bio član grčkog velikana.

Fudbal
> 15:51h

"Definitivno smo dobili najjaču ekipu, iako bi svaka utakmica bila teška jer jednostavno nema lakih protivnika. Olimpijakos je tim za veliko poštovanje, ali ako hoćemo da uđemo u Ligu sampiona moramo da se takmičimo i sa najboljima. Recept je borbena i timska igra sa puno samopouzdanja", rekao je Janković.

On je poručio da ima veliki motiv da ponovo zaigra na stadionu Jorgos Karaiskakis u Pireju.

"Na istom stadionu pre tri godine igrao sam Ligu šampiona za mlade. Prva ekipa Olimpijakosa je dosta drugačija u odnosu na onu sa kojom sam ja trenirao, po meni je dosta slabija, ali u svakom slučaju to je ekipa kojoj je veliki neuspeh da ne uđe u Ligu šampiona. Najbolje poznajem Sašu Zđelara sa kojim sam i igrao u OFK Beogradu, on je moj veliki prijatelj", zaključio je mladi krilni fudbaler.

Partizan pre duela sa Olimpijakosom mora da eliminiše podgoričku Budućnost, nakon što je slavio u Beogradu 2:0 u prvoj utakmici.

Tanjug, Foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Vruće kuglice i kod UEFA ?!