Foto: N.H.

nesreća

TRAGEDIJA U SUBOTICI: Siromah se ugušio se u požaru dok je spavao

Crna Hronika
> 20:24h

SUBOTICA-Nandor Šoš (1965) iz Bačkih Vinograda kod Subotice, nastradao je nesrećnim slačajem juče u požaru, posle tri sata ujutro, u kući koja je u vlasništvu njegove sestre, ali je sam u njoj živeo.

Kako saznajemo, Nandor je mlađi čovek, sa pedesetak godina, pa nije bilo jasno kako je došlo do tako strahovitog požara, u kojem se jadni čovek ugušio.

Kuće u tom kraju udaljenije su jedna od druge, pa su košije primetile požar tek negde oko četiri ujutro.

Prema rečima komšija, Šoš je život provodio u siromaštvu, bez ikakvih primanja.

foto: N.H.

- Tek negde oko četiri sata ujutru videli smo vatru i odmah pozvali vatrogasce. Brzo su stigli, ali pomoći na žalost nije bilo za jadnog čoveka.

Nesrećnik je pronađen ispod gomile blata i pepela, kažu prve komšije. Uzroci požara još nisu zvanično saopšteni, ali se priča u selu da se jadnik ugušio od dima, dok je spavao.

- Navodno je neugašena cigareta tinjala i izazvala požar. Noć je bila, nije se video plamen, ko zna koliko je tinjalo, dok nije buknulo. Znali smo se komšijski, nije radio, živeo je sam u toj kući. Nije imao ni za hleb, ponekad je čekao ispred prodavnice da mu neko kupi hleb ili pivo. Ali, nije bio nasilan ni grub, svo smo znali i da nije najzdraviji, ali nikom nije pravio probleme, kažu komšije koje žale Nandora koji je tragično završio život.

(Kurir.rs/N.H.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Maja molila MUP da je zaštiti, Stefanoviću podnesi ostavku!