Foto: Dado Đilas, Privatna Arhiva

OGLASILA SE SUPRUGA DARKA KOVAČEVIĆA

DRUGA STRANA STRAVIČNE NESREĆE Majka Stele Kovačević: Moja ćerka nije vozila pijana, to su laži! Hoće da nas reketiraju

Danijela Kovačević, supruga sportskog direktora atinskog Olimpijakosa ogorčena je povodom pisanja grčkih medija koji su za Stelu Kovačević pisali da je u alkoholisanom stanju izazvala stravičnu saobraćajnu nesreću.

Fudbal
> 08:16h

Nije ovih dana lako Danijeli i bivšem proslavljenom fudbaleru Darku Kovačeviću, roditeljima dvadesetjednogodišnje Stelle, koja je 9. jula, oko tri sata iza ponoći, bila akter saobraćajne nesreće u Atini. Stellinu majku zabolele su neistine koje su plasirali grčki mediji,a potom ih prenela i srpska štampa.

Danijela iznosi pravu istinu o saobraćajnoj nesreći, u kojoj je učestvovala njena ćerka:

foto: Kurir sport, Privatna arhiva

- Želim da najpre ukažem na mnogo nelogičnih činjenica, da ne kažem laži i izmišljotina, koje su se pojavile u medijima, ovde u Grčkoj, a potom i u Srbiji. Stella ima 21, a ne 18 godina kako su napisali. Srećom niko te večeri nije teže povređen, a svi akteri prošli su samo sa lakšim telesnim povredama, uključujući, i našu ćerku. Ona je upravljala svojim “ range roverom”, a ne vozilom čiji sam ja vlasnik- priča Danijela i nastavlja:

foto: Kurir sport, Privatna arhiva

-Stella je nakon noćnog provoda, u društvu drugarice, povezla i dvojicu drugara, koji nisu imali prevoz do kuće. Iznenada tokom vožnje, Stella je izgubila kontrolu nad vozilom i zakačila bankninu. S obzirom da je mlad i neiskusan vozač, udarila je u drugo vozilo kojim je upravljala žena. Ona nije povređena i osim materijalne, nije pretrpela nikakvu štetu. Važno je naglasiti da Stella nije bila pod dejstvom alkohola, što je policija zvanično i potvrdila- kaže Danijela.

foto: Kurir sport, Privatna arhiva

Da se desila saobraćajka medije su odmah alarmirali mladići koje je Stella povezla, priča Danijela i nastavlja:

-Mediji su objavili da je žena koja je upravljala automobilom teško povređena i operisana. To je gnusna neistina i laž.Ta žena, osim straha, jer logično je da se uplašila, nije zadobila nikakvu povredu i u stalnom je kontaktu sa nama- kaže Danijela.

foto: Kurir sport, Privatna arhiva

Za ovakav postupak mladića, Danijela ima objašnjenje:

-Znajući ko je Stellin otac , lakše povređeni mladići očigledno su bili željni medijske popularnosti, ali i profita. U Grčkoj se ovakve izjave debelo naplaćuju. Oni su alarmirali javnost i sada se piše svašta, sve naravno s ciljem da se od Darka izvuče novac.U cilju istine i verodostojnog prikaza onoga što se dogodilo u Atini, želimo da javnosti u Srbiji sazna pravu istinu. Neistinite verzije događaja veoma su nas potresle- kaže na kraju Danijela.

foto: Printskrin/Facebook

Njen suprug, Darko Kovačević je sportski direktor atinskog “Olimpijakosa”. Uspešnu fudbalsku karijeru započeo je u zrenjaninskom “Proleteru”, a igrao za “Juventus”, “Real Sosijedad” i “Olimpijakos”.

kurir.rs / kurir sport

foto: Kurir sport/Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Ili nas je Vučelić lagao ili...