Mihailo Dimitrijević, Foto: S.E.M.

Turnir u Beogradu

FANTASTIČNA IGRA SRPSKOG REPREZENTATIVCA: Dimitrijević postavio rekord terena na Adi

Srpski golf reprezentativac Mihailo Dimitrijević postavio je novi rekord terena Golf kluba Beograd na Adi Ciganliji. Trećeg dana drugog kola Srpske amaterske lige, on je odigrao izvanrednih -6, a takmičenje je završio sa -14.

Ostali sportovi
> 13:05h

Dimitrijević je prvi dan imao -3, u drugoj rundi je postavio rekord sa -5, da bi taj najbolji rezultat popravio trećeg dana sa -6. On je do tog skora stigao sa dva bogija, šest birdija i jednim iglom koji je napravio na četvrtoj rupi, pogodivši cilj iz drugog udarca.

Koliko je njegova igra bila dobra i konstantna potvrđuje i podatak da je u tri dana uspeo da ostvari čak 17 birdija i jedan igl, uz samo pet bogija.

Na kraju trećeg dana Dimitrijević je pobedio uz čak 44 poena prednosti u odnosu na drugoplasiranog Aleksandra Stojiljkovića, dok je treći bio Radomir Beloševac. U konkurenciji dama Maja Ilić je imala 61 poen. Andrija Đorđević je imao +20 ispred Sergeja Stojiljkovića u kategoriji do U21, dok je Sara Sušić imala +67. Među igračima do 16 godina Maks Popovič je bio ispred Nikole Bojanića i Momira Vickovića, dok je Katarina Flanđunis imala +64, a u konkurenciji do 12 godina Vukašin Suturović je bio ispred Andreja Dimitrijevića.

Srpska amaterska liga trajaće pet rundi. Naredna se igra krajem avgusta, a preostale dve na programu su 29. septembra - 1. oktobra i 13-15. oktobra.

Kurir.rs/Kurir sport, Foto: S.E.M.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Zašto su Filipović i Pjetlović skinuli medalje na pobedničkom postolju?