Foto: Crvenazvezdafk.com

trener želi punu marakanu

ZVEZDA PROTIV KRASNODARA Milojević: Neka nas navijači podrže svom snagom!

Trener fudbalera Crvene zvezde izjavio je da je protivnik u plej-ofu za Ligu Evrope ruski Krasnodar veoma kvalitetan tim, ali i da njegov tim ima kvalitet i ističe da će za uspeh biti od velikog znacaja da "Marakana" bude puna.

Fudbal
> 14:44h

"Dobili smo veoma kvalitetnog rivala. Jasno je da smo mogli lakše da prođemo, ali nema potrebe više se obazirati na to. Krasnodar je tim koji raste iz sezone u sezonu, u veoma jakom ruskom prvenstvu i to već samo po sebi dovoljno govori. Ali, mi smo pokazali da imamo kvalitet i da takođe rastemo kao celina iz meča u meč, što je najvažnije i zato verujem da imamo dosta razloga da budemo pozitivni", rekao je Milojević.

Poslednje informacije govore da će Crvena zvezda umesto da prvi meč igra kod kuće, gotovo izvesno prvo gostovati u Rusiji, jer je i Partizan protiv Videotona, takođe na žrebu, dobio prvi meč na svom terenu.

Ipak, prema Milojevićevim rečima bitnije je nešto drugo.

"Ono što je najvažnije u ovom dvomeču je da Marakana bude puna i da nas navijači podrže svom snagom, jer kad je tako, a videlo se i u Pragu, dobijamo snagu koju nema nijedan protivnik. Zato nam je potreban pun stadion i velika podrška", poručio je Milojević.

kurir.rs / Tanjug

foto: Crvenazvezdafk.com

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Može li Zvezda da sačuva ovaj tim?