Foto: Damir Dervišagić

SBPOK

DILERI SARAĐIVALI SA EMOM LAPIN: Poznanici starlete privedeni zbog droge!

Crna Hronika

BEOGRAD - S. N. (41) i D. V. (39) uhapšeni su u beogradskom naselju Rakovica kad je u njihovom automobilu pronađeno oko 10 kilograma biljke za koju se sumnja da je marihuana.

Kako nezvanično saznajemo, osumnjičeni za dilovanje narkotika uhapšeni su juče ujutro, nakon višemesečnog rada inspektora Policijske stanice Čukarica i SBPOK.

- Iza ovog hapšenja stoji višemesečni rad operativaca na terenu. Inspektori su danonoćno pratili dvojicu osumnjičenih i uhapšeni su kad je bilo sigurno da će se pribaviti dovoljno dokaza za krivičnu prijavu. Pregledom automobila pronađeno je oko 10 kilograma marihuane namenjene za dalju prodaju. Droga je zaplenjena, a osumnjičeni su privedeni - rekao je naš dobro obavešten izvor.

On dodaje da postoji sumnja da je reč o grupi dilera koja je sarađivala s pevačicom i bivšom učesnicom rijalitija Emom Lapin (22), koja je uhapšena pre tri meseca. Podsetimo, pevačica „ Granda“ uhapšena je kad je u stanu u kom je bila otkriveno oko šest kilograma marihuane spakovane u 23 paketa i jednu kesu, kao i jedna elektronska vagica s tragovima marihuane.

Lj. S. - J. R.