Usred srede

ABRONOŠA: Slađa abortirala Fantomovo dete!

Stars

Zdravo, najdraže moje! Tolika je vrućina ovih dana da jedva izlazim iz redakcije, ali zbog vas sam izašla napolje, tačnije na Adu. Uz nekoliko osvežavajućih koktelčića mojim ptičicama se razvezao jezik i saznala sam mnogo toga.

O pevaču koga sad pominjem nikad nisam ništa pisala. Ali za sve postoji prvi put. U pitanju je takmičar jednog od najranijih muzičkih takmičenja na našim prostorima, zvaćemo ga Okani. On je već godinama u braku sa ženom koju „voli“ i s kojom ima porodicu, ali seksualni život im nije baš na nivou.

Zato je Okani smislio super ideju. On je supruzi predložio da radi šta hoće i da se viđa s kim hoće, ali da sačuvaju svoju vezu i porodicu. Kad dođe leto, otići će s decom na more, izlaziće na događaje zajedno, ali ukoliko poželi seks s drugim muškarcem, odrešene su joj ruke. Mislim, noge. He-he.

Isto tako, Okani ima pravo da fura s klinkama i devojkama lakog morala koje ga spopadaju na nastupima, a kojima izgleda ne može da se odupre. I svima lepo. Samo, postoji jedan uslov! Niko za to ne sme da sazna, i nikako, ali nikako, žena ne sme tipove da dovodi u njihovu kuću.

Da je njoj sve to okej i da uživa u tome, rekao mi je drug koji joj nabacuje frajere. Kako kaže, u poslednjih šest meseci sredio joj je deset tipova.

Obećala sam vam nastavak i o Slađi. Za one koji nisu čitali moju prošlonedeljnu priču reč je o sada uspešnoj „lepotici“ iz provincije. Nakon braka s Bikasom imala je još jednu veliku ljubav. Srce joj je slomio njen sugrađanin Fantom, koji je posle imao decu s učesnicom jednog rijalitija.

Fantom je i Slađi uspeo da napravi dete, ali joj je uz batine naredio da mora da ga se reši. Intervencija je obavljena u strogoj tajnosti. Slađa je jedva prebolela tu ljubav.

Vratimo se na Fantoma. On je danas jedini živi svedok tog burnog vremena ne samo u provinciji već u čitavoj Jugi. Bio je popularan, a sad živi od socijalne pomoći i ima probleme s lakim i teškim drogama. Kao i onda! Međutim, žene se i dalje lepe za njega, i to mnogo mlađe i od Fantoma i od Slađe.

Toliko od mene za danas, kuckamo se i naredne srede.