Srbin u konkurenciji za TV lice

STRUČNI KONSULTANT: Bojan Đorđić najjača TV faca u Švedskoj

Bivši fudbaler Crvene zvezde i Mančester junajteda ušao u uži izbor za prestižnu nagradu koja se dodeljuje ljudima koji rade na televiziji

Fudbal
> 16:02h

Bivši fudbaler Crvene zvezde Bojan Đorđić (35) kandidat je za sportsko TV lice godine u Švedskoj.

Nekadašnji prvotimac crveno-belih i Mančester junajteda jedini je stranac u konkurenciji, a poslednjih godina radi kao stručni konsultant na utakmicama Lige šampiona i nacionalnog prvenstva.

- To je najveća nagrada u Švedskoj kada se radi o ljudima sa televizije. Počastvovan sam što sam se našao u društvu velikih TV lica Švedske - rekao je za Kurir Bojan Đorđić.

Pored srpskog fudbalera, u konkurenciji su Frida Nordstrand (sportski komentator), Niklas Jihde (bivši fudbaler), Ola Venstrem (voditelj), Erik Grankvist (stručnjak za hokej), Lars Lagerbek (bivši selektor), Niklas Holmgren (novinar), Jane Blomkvist (bivši plivač), Henrik Stromblad (komentator), Glen Stromberg (bivši fudbaler), Anders Bjur (komentator) i Erik Niva (novinar).

Bojan je nedavno igrao na Nou kampu pred 40.000 ljudi. Nastupio je za legende Mančester junajteda u meču s kolegama iz Barselone u humanitarnom spektaklu.

A. R.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Devojčice udarile šamar promoterima mržnje