Foto: KURIR

Obračun

Benzinom zapalili ferari i pobegli policijskoj poteri

Dvojica mladića iz sivog BMV zapalila su "ferari", a zatim pobegla. Policija ih je jurila, ali su uspeli da pobegnu u Savskoj ulici

Crna Hronika
> 00:02h

BEOGRAD - U garaži u Pajsijevoj ulici 4 u Beogradu jutros oko četiri sata zapljen je "ferari". U požaru nije bilo povređenih.

Ipak, stanari okolnih zgrada iz predostrožnosti su evakuisani.

Dvojica mladića iz sivog BMV zapalila su "ferari", a zatim pobegla. Policija ih je jurila, ali su uspeli da pobegnu u Savskoj ulici, naveo je RTS.

Napadači su najverovatnije crveni "ferari" polili benzinom i zapalili, a kamere su snimile ulazak i izlazak dva muškarca koja su zatim ušla u novi BMV. Garaža u kojoj je duže vreme bio parkiran i ovaj automobil, prema rečima stanara, pripada hotelu i vlasnicima luksuznih stanova.

Požar u garaži na vozilu "ferari" brzom intervencijom vatrogasaca je ugašen i nije bilo povređenih, potvrdila je zamenik načelnika Uprave za vanredne situacije u Beogradu Dragana Radosavljević.

Vozilo nije potpuno izgorelo, nego je oštećen njegov enterijer, a vatrogasci su spasili od vatre oko 30 automobila. Iz zgrade je preventivno je evakisano 70 osoba, rekla je Radosavljevićeva.

U gašenju su učestvovala tri vozila sa 11 vatrogasaca. Vatrogasci su u 03.46 časova dobili poziv da je izbio požar u objektu koji se nalazi između Balkanske i Pajsijeve ulice.

Reč je o poslovno-stambenom objektu gde se nalazi i hotel "Lajf dizajn", a požar je izbio u podzemnoj garaži koju koristi taj hotel, objasnila je Radosavljevićeva.

http://www.youtube.com/watch?v=uh3ZYgYUuYM