Foto: Dragan Kadić

LEČENJE

DULE VUJOŠEVIĆ IDE NA VMA: Moram u bolnicu na nekoliko dana

OPTIMISTA Osećam se bolje, a provešću nekoliko dana na odeljenju kako bi lekari imali potpunu kontrolu, kaže selektor BiH

Košarka
> 13:15h

Trener košarkaške reprezentacije BiH Duško Vujošević provešće nekoliko dana na Vojnomedicinskoj akademiji kako bi lekari imali potpuni uvid u njegovo stanje.

Vujošević je juče za naš list rekao da mu je bolje, ali da je potrebno da bude 24 časa na raspolaganju lekarima.

- Situacija je bolja, ali ipak ću biti na VMA nekoliko dana. Nadam se najboljem, borim se - rekao je Vujošević, koji je zbog gangrene četvrtog prsta na desnom stopalu hitno doputovao u Beograd i podvrgao se tretmanima u hiberbaričnoj komori.

U međuvremenu, košarkaši Bosne i Hercegovine su bez njega slavili pobedu u Jermeniji, a to je bio odlučujući korak ka plasmanu u glavni žreb. Na utakmici je razvijen i transparent na ćirilici na kome je pisalo „Brz oporavak, Dule“.

Pobedu su posvetili selektoru. Adin Vrabac, bivši košarkaš Partizana, poslao je upečatljivu poruku Duletu.

- Savršenu kompoziciju i sklad može uništiti i samo jedan, čak i najmanji detalj... Ipak ste pokazali da ste neprevaziđeni maestro svoje umetnosti! Ovo je i za nas i za vas, vaša Mona Liza - napisao je Vrabac na na Instagramu uz fotografiju.

- Mnogo mi znači da poruka, hvala im - odgovorio je Vujošević na njihov gest.

Predrag Gajić

Žreb za kvalifikacije

DULE I „ZMAJEVI“ IGRAĆE PROTIV SRBIJE?

Bosna i Hercegvina je izborila učešće u kvalifikacijama za Mindobasket, a interesantno je da bi izabranici Vujoševića mogli da se nađu u grupi sa Srbijom. Žreb kvalifikacionih grupa je vec održan, ali je ostalo da ekipe iz pretkvalifikacija popune upražnjena mesta, a u koju će grupu selekcija BiH biće poznato 24. avgusta.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Binić objasnio. Ovako funkcioniše FSS