Foto: Dragana Udovičić

PONOVO U OBLACIMA

VRATIO JOJ VERU U LJUBAV: Ovo su novi detalji svadbe Nataše i Luke!

Stars
> 11:21h

Nataša i Luka ne planiraju da prave veliko veselje, već će među porodicom i najbližim prijateljima izgovoriti sudbonosno "da".

Iako je govorila da više neće oblačiti venčanicu i da veruje u ljubav bez papira, Nataša Bekvalac će se krajem septembra udati za IT stručnjaka Luku Lazukića, s kojim čeka dete.

"Nataša i Luka su ludi od ljubavi i žele što pre da sklope brak. Dete koje će se roditi neće živeti u vanbračnoj zajednici, i to je ono što ih oboje raduje", kaže za izvor blizak paru.

Otkako je upoznala Luku, Nataša je maštala o zajednici sa njim. Samo dva meseca otkako su uplovili u romansu počeli su da žive zajedno, potom je pevačica zatrudnela, a sada uveliko spremaju svadbu.

"Nataša ne želi da pravi cirkus od venčanja, te će sudbonosno "da" izgovoriti u najužem krugu prijatelja i porodicom. Odavno u porodici Bekvalac smatraju da velike svadbe ne znače i dugotrajan brak, a na sličan način se i Natašina sestra Kristina udala po drugi put za supruga Iva. Nataša je sigurna da je Luka onaj pravi i bez razmišljanja će mu reći "da"", kaže dalje naš izvor.

Iako je u drugom stanju, ne predstavlja joj problem da nastupa, a ni da pravi ubrzane planove za venčanje. Nataša i Luka trenutno biraju mesto na kom će se venčati.

"Nataša se zvanično razvela od Ljube Jovanovića, tako da ne postoji više nijedna prepreka njenoj sreći sa Lukom. Njih dvoje su veoma zaljubljeni i zaista ne skidaju osmeh sa lica", dodaje naš izvor.

Podsetimo, Luka i Nataša uplovili su u vezu nakon što je ona okončala brak sa Ljubom. Pevačica je nekoliko puta izjavila da u Luki vidi idealnog partnera, a osim fizičkog izgleda, privukao ju je i brojnim hobijima, kao što je vožnja motora, tačnije bajkerski život.

Iako je dosad imala nekoliko ljubavnih krahova, Luka je Nataši ponovo vratio veru u ljubav i osmeh na lice, a ubrzo nakon što su uplovili u romansu, otputovali su na romantičan odmor u Grčku i potom na Ibicu. Grčka je nedavno ponovo usledila i tamo su saznali da će uskoro postati roditelji.

(Kurir.rs/Blic, Foto:Dragana Udovičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NIŠTA NE MOŽE DA JE ZAUSTAVI: Nataša Bekvalac trudna nastupila na splavu!