Foto: Nebojša Mandić

Hitna pomoć

NOĆ U BEOGRADU: Povređena devojka u Bulevaru i mladić (18) na Zrenjaninskom putu

Beograd

BEOGRAD - Hitna pomoć je noćas imala 23 intervencije, od kojih 19 na javnom mestu, a zabeležene su četiri saobraćajne nezgode u kojima su tri osobe lakše povređene, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Sinoć u 19.52 u Bulevaru Kralja Aleksandra dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je lakše povređena žena starosti oko 28 godina, koja je potom prebačena u Urgentni centar.

U saobraćajnoj nezgodi koja se u 20.18 dogodila na Zrenjanskom putu kod motela "Tara", lakše je povređen mladić starosti oko 18 godina, koji je prebačen u Urgentni centar.

foto: Nebojša Mandić

U 23.12, u saobraćajnoj nezgodi u ulici Jurija Gagarina kod broja 14J, lakše je povređen muškarac starosti oko 50 godina, koji je potom prebačen u KBC Zemun.

U 00.38, dogodila se saobraćajna nezgoda u ulici Mome Stanojlovića kod broja 22, ali na licu mesta nije bilo povređenih.

Od hroničnih bolesnika za pomoć su se najviše javljali paciijenti koji boluju od hipertenzije, srčani bolesnici i astmatičari, a u pitanju je bila mirnija noć, rekla je Macura.

Tokom jučerašnjeg dana, hitna pomoć imala je 139 intervencija, od toga 57 na javnom mestu, a zabeleženo je osam saobraćajnih nezgoda - od kojih dva lančana sudara - sa tri slučaja teških trauma, dok su ostali učesnici nezgoda lakše povređeni.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija)