Foto: Dragan Kadić

UŽIVALA JE U DRUGOM STANJU

SEKA ALEKSIĆ SPREMNA ZA TRUDNOĆU: Pevačica uveliko razmišlja o drugoj bebi!

Pevačica Seka Aleksić poslednjih godinu dana sve je podredila svom sinu Jakovu, kome će krajem septembra proslaviti prvi rođendan velikim slavljem.

Stars
> 17:27h

Pevačica je nedavno objavila tekst na temu materinstva, tačnije vantelesne oplodnje i podrške ženama koje se odluče da se na taj način ostvare u ulozi majke.

"Ja sam, u principu, veoma osećajna i nežna osoba i to je nešto što je meni naišlo u momentu. Uspavala sam Jakova, sedela sam u dvorištu i pila kafu i razmišljala sam tako o početku trudnoće, o svim tim danima koji su se desili... Uveliko razmišljamo i o drugoj bebi, tako da je naišla ta emocija", otkrila je Seka.

foto: Damir Dervišagić

Već je poznato da svoje dogodovštine sa sinom deli na društvenim mrežama sa svojim fanovima, a iako bi možda delovalo da je umorna od stalnih nastupa, Seka tvrdi da uživa u svemu što radi.

"Pa u principu radim sve ono što radi svaka mama, moje najveće obaveze su vezane za Jakova i sve je posvećeno njemu, kompletan dan. Naravno, kada imam nastup, onda se trudim da se i ja lepo sredim, da imam vremena za sebe. Srećom, bebe već u 7, 8 sati spavaju, tako da on uveliko spava, a mama je noćna ptica koja počinje u pola 2 noću", rekla je u "Premijeri".

foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

FASCINIRALA FANOVE: Seka Aleksić kada peva UŽIVO totalno RAZVALJUJE!

(Kurir.rs, Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić, Kurir)