Foto: Damir Dervišagić

NEOBIČAN DETALJ

MILICA MILŠA JE U BRAKU SA ŽARKOM JOKANOVIĆEM 18 GODINA: Pristala sam da se udam za njega, a pre toga se nismo ni poljubili!

Stars

Milica Milša, koja je već 18 godina u braku sa scenaristom Žarkom Jokanovićem, otkrila je detalje svoje neobične ljubavne priče.

Naime, ona je odlučila da se uda za njega i pre nego što su se poljubili. Milica je odmah znala da je on čovek njenog života, pa se nije mnogo premišljala kada je došao trenutak odluke.

foto: Damir Dervišagić

"Mesec dana, koliko smo se družili, Žarko je bio pravi vitez. Osvajao me je na pamet, šarm, duhovitost, inteligenciju. U svakom trenutku se trudio da pokaže koliko me voli i koliko mu značim" priznala je glumica.

Ona je dodala i jednu zanimljivu činjenicu koja će mnogima biti čudna.

"Bilo mi je jasno da sam na dobrom putu da se zaljubim. Pristala sam da se udam za njega, a da se nismo ni poljubili", rekla je Milša.

foto: Damir Dervišagić

Glumica se pohvalila i da se odmah složila sa Žarkovom majkom Slobom, sa kojom je od prvog dana uspostavila odnos pun poštovanja i ljubavi.

"Svekrva i ja smo se odmah zavolele, bez preterivanja. Prilikom prvog susreta poklonila mi je zlatno srce, mali privezak koji će me zauvek podsećati na tu dragu ženu", rekla je ona.

Kurir.rs/Hello, Foto: Damir Dervišagić